Schuifpuien

Wie een houten kozijn heeft, zal dit regelmatig moeten onderhouden. Doe dit niet en het hout begint te rotten, het verkleurt en na verloop van tijd zal je echt flink moeten investeren. Wil je echter iets voor de lange termijn dat niet alleen onderhoudsarm is, maar ook nog eens uitstekend isoleert en tegelijk zorgt voor een prachtige entree naar je tuin? Denk dan aan kunststof schuifpuien. Deze schuifpuien komen in allerlei variaties, maar hebben allemaal dezelfde voordelen: ze zijn makkelijk te installeren, prima te bedienen en gaan lang mee.


Wij kunnen de volgende kunststof schuifpuien voor je plaatsen


Waarom kies je voor een kunststof schuifpui?

Een schuifpui van kunststof is niet alleen aan prachtige toevoeging aan je huis, het is ook nog eens een investering die zichzelf in rap tempo terugverdient. Waar je een houten kozijn regelmatig moet (laten) onderhouden, is dat bij een kunststof variant heel anders. Omdat kunststof niet rot, prima tegen de elementen kan en ook niet van kleur verschiet door langdurige zonneschijn, blijft het vele jaren goed. Het onderhoud aan een dergelijke pui is vrijwel nihil; het enige wat je moet doen is zorgen dat het af en toe schoongemaakt wordt.

Een schuifpui kopen betekent dat je je huis voorziet van extra lichtinval en dat je een entree naar je tuin of terras maakt, zonder dat dit extra ruimte in beslag neemt. Waar openslaande deuren bijvoorbeeld altijd wat ruimte kosten, schuift een kunststof schuifpui moeiteloos opzij. Tel daar de uitstekende isolerende werking bij op en je hebt een toevoeging aan je huis die de investering dubbel en dwars waard is.

Voordelen kunststof schuifpuien

  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Makkelijk te bedienen
  • Uitstekende isolatie
  • Veel lichtinval
  • Neemt geen ruimte in beslag
  • Eenvoudig te installeren
  • Verschillende maten, tot wel 8 meter breed
  • Lange levensduur

Duurzaam en zeer goed isolerend

Een schuifpui van kunststof gaat dus lang mee, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. De duurzaamheid van de schuifpui zit hem echter ook in de zeer goede isolatie die de pui te bieden heeft. Met dubbel of triple glas hou je het lekker warm in de winter, terwijl je het juist koeler hebt in de zomer. Dergelijke eigenschappen zijn in deze tijden van stijgende energieprijzen meer dan welkom en het zorgt ervoor dat de investering zichzelf in rap tempo terugbetaalt. Kunststof is dan ook een ideale helper voor mensen die hun woning willen verduurzamen. Of het nou gaat om een kunststof schuifpui of kunststof kozijnen, het materiaal werkt uitstekend en vraagt maar heel weinig terug.

Wat gaat de schuifpui kosten?

Om de schuifpui prijs te bepalen, moeten we bij Kozijn en Gevel eerst een duidelijk beeld hebben van je wensen. De prijs van een pui hangt af van meerdere factoren, waaronder het soort schuifpui dat je kiest, maar ook de grootte en het glas dat erin zit. Met andere woorden: het is slim om eerst een op maat gemaakte offerte aan te vragen, zodat we een duidelijk beeld hebben van wat je precies wilt. Dan maken we een offerte die helemaal voor jou is en kan je zelf bepalen of je hiermee door wilt gaan of niet.

Je kan de offerte aanvragen via ons contactformulier, maar je bent ook van harte welkom om telefonisch contact met ons te zoeken. Wij helpen je snel verder en mocht je inderdaad de schuifpui offerte accepteren, dan kunnen we in de regel vaak al snel aan de slag. Kunststof schuifpuien worden snel geleverd, wat betekent dat je nooit echt lang hoeft te wachten op de installatie.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een schuifpui buiten, of wil je gewoon een schuifpui kopen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring in het vak en kunnen je met al je vragen helpen. Zodoende weet je altijd precies waar je aan toe bent en ga je nooit ergens blind in. Dat geeft rust en dat zorgt er weer voor dat wij ons werk zo goed mogelijk kunnen doen.