Dakkapel laten plaatsen

Meer licht, meer ruimte, meer waarde. Ontdek het verschil dat een dakkapel maakt.

  • Gratis inmeetservice
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Nadruk op communicatie

Waarom een dakkapel een geweldige investering is

Dakkapellen kunnen zorgen voor zeeën van ruimte, terwijl je woning maar een klein stukje groter wordt gemaakt. In eerste instantie wil je waarschijnlijk een dakkapel laten plaatsen voor eigen gebruik, maar door de waardevermeerdering van je huis is het ook voor de toekomst mooi meegenomen. Bij Kozijn en Gevel weet je zeker dat jouw project in goede handen is. Wij werken met duurzame, onderhoudsvriendelijke en weerbestendige materialen als bijvoorbeeld kunststof, zodat je er voor lange tijd plezier van jouw dakkapel kunt beleven.

  • Een dakkapel creëert extra leefruimte
  • Een dakkapel zorgt voor veel meer lichtinval
  • Een dakkapel geeft je vrij uitzicht
  • Een dakkapel verhoogt de waarde van je woning
Een dakkapel plaatsen door Kozijn & Gevel voor extra ruimte op de slaapkamer of zolder

Traditionele dakkapellen laten plaatsen

Kies je voor een traditionele dakkapel, dan bouwen wij het dakkapel ter plaatse op het dak. Dit betekent dat je ieder gewenst model kan laten bouwen die naadloos aansluit bij de woning. Een voordeel aan een traditioneel dakkapel laten plaatsen is dat er veel mogelijkheden zijn in de afwerking. Daarnaast is het zo dat wanneer de uitkomst niet helemaal naar wens is, dit ter plekke nog kan worden aangepast. Dit is bij een dakkapel die kant en klaar wordt geplaatst niet mogelijk.

Wil jij een dakkapel in Meppel, dan ben je bij Kozijn en Gevel op het juiste adres. Naast meppel kunnen wij ook een dakkapel plaatsen in Drenthe en een dakkapel plaatsen in Overijssel. Vraag gerust om de mogelijkheden.

Een dakkapel laten plaatsen? Kozijn & Gevel is je met een traditionele dakkapel of prefab dakkapel graag van dienst.

Prefab dakkapellen laten plaatsen

Naast dakkapellen op maat kun je bij Kozijn en Gevel ook terecht voor prefab dakkapellen. In dat geval wordt een dakkapel al in de fabriek gebouwd. Het plaatsen van een prefab dakkapel brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn de productiekosten lager en kan een prefab dakkapel in één dag worden geplaatst. Dit zorgt er daarnaast ook voor dat de overlast beperkt blijft. Wil je weten of een prefab dakkapel geschikt is voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten van een dakkapel laten plaatsen?

Wil je een dakkapel laten plaatsen? Dan is het belangrijk om te weten dat de kosten afhankelijk zijn van jouw wensen. Er zijn namelijk een flink aantal mogelijkheden en variaties. Zo heeft een prefab model een standaard afmeting waardoor productiekosten lager liggen. Wil je een traditioneel model laten plaatsen, dan liggen de kosten hoger doordat het ter plekke wordt opgebouwd.

Kunststof kozijnen dakkapel

Bij Kozijn en Gevel werken we met kunststof kozijnen voor jouw dakkapel van hoge kwaliteit. Wij werken met kunststof kozijnen voor jouw dakkapel in allerlei soorten en maten. De reden dat steeds vaker voor kunststof wordt gekozen is omdat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. De kunststof kozijnen monteren we zorgvuldig in de dakkapel die jij hebt uitgekozen. Benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op.

Een dakkapel met kunststof kozijnen laten installeren door Kozijn & Gevel

Meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel?

Heb je een vraag over het laten plaatsen van een dakkapel? Bij Kozijn en Gevel snappen we dat het laten plaatsen van een dakkapel niet iets is dat je zomaar even doet. Neem dus vooral contact met ons op via de mail of telefonisch of vraag een vrijblijvende offerte aan.