Zonwering

Op jouw terras buiten is het simpelweg niet vol te houden in de hitte en binnenshuis voelt het aan als een hete oven. De zomers lijken steeds zonniger te worden, maar dat brengt ook nadelen met zich mee. Bij Kozijn en Gevel kun je zonwering kopen en laten plaatsen. Wij komen graag bij je langs voor een gratis inmeetservice.


Zonwering maakt het een stuk aangenamer

Door de lange voor- en nazomers in Nederland wordt ook de behoefte naar schaduw en koelte rondom het huis groter. Zonwering maakt het een stuk aangenamer om tijdens warme zomerdagen buiten te zitten en houdt de temperatuur in huis aangenaam. Ben je op zoek naar een manier om jouw huis te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd jouw privacy te waarborgen? Dan is zonwering kopen voor jou de beste optie.

De voordelen van zonwering laten plaatsen

  • Zonwering zorgt voor een aangename temperatuur in huis
  • Zonwering heeft een isolerende werking
  • Zonwering werkt privacy verhogend
  • Zonwering op maat draagt bij aan een mooie uitstraling van de woning
Wil jij zonwering kopen, maar twijfel je over de beste optie? Kozijn en Gevel geeft je graag deskundig advies.

Welke buiten zonwering past bij jou?

De juiste zonwering is een waardevolle toevoeging aan je woning. Daarnaast verwacht je het misschien niet, maar zonwering brengt het hele jaar voordelen met zich mee. Kozijn en Gevel heeft een ruim assortiment binnen zonwering en buiten zonwering. Onze zon wering is elektrisch en gemakkelijk met de hand te bedienen op de stand die jij wenst. Welke zonwering laat jij monteren?

Rolluiken

Wil je jouw ramen afschermen voor zonnestralen? Dan kun je het beste kiezen voor rolluiken. Rolluiken zijn gemaakt van sterk aluminium die in vele standaard kleuren verkrijgbaar zijn. De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie voor jouw woning, waardoor je ook nog eens energie kunt besparen. Rolluiken worden met name veel toegepast verdiepingen in woon- of slaapkamers. Je kunt deze vorm van zonwering ook laten plaatsen op de dakkapel.

Screens

Screens daarentegen zijn zonwerend en verduisterend, maar je kunt er nog wel doorheen kijken. Screens worden voor het raam gemonteerd en bevatten een hoogwaardig doek. Tegelijkertijd nemen zonwering screens veel minder ruimte in dan gebruikelijke zonweringsystemen. De Screens van Kozijn en Gevel zijn bestand tegen elk weertype en worden met name veel toegepast op ruimtes op begane grond.

Nadat jij zonwering hebt laten monteren heb je geen last meer van de zon én meer privacy.

Zonwering bestellen op maat

Zonwering bestellen bij Kozijn en Gevel betekent het hele jaar door genieten van het binnen- en buitenleven. Elke soort zonwering wordt nauwkeurig op maat gemaakt, dus zowel screens als rolluiken zijn maatwerkproducten. We bespreken graag samen met jou je wensen en kunnen op basis daarvan advies geven. Heb je kunststof kozijnen en wil je ook gebruik maken van de voordelen van zonwering? Ook dan zijn we je graag van dienst.

Twijfel je tussen screens en rolluiken? Dan is het belangrijk om het verschil te weten. Rolluiken verduisteren volledig terwijl je met screens nog van binnen naar buiten kunt kijken. Als je de temperatuur in huis laag wilt houden en meer privacy wilt creëren, kies dan voor screens. Als je juist een volledig verduisterde ruimte wilt en de zonwering wil laten isoleren, zou je moeten kiezen voor rolluiken.

Zonwering laten monteren door Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel bieden we jou als klant altijd optimaal gemak.Het is voor de montage van zonwering van belang dat alles goed wordt ingemeten. Daarom komen wij graag bij je langs om jouw zon wering in te meten en vervolgens snel en vakkundig te monteren. Wij doen elke dag ons uiterste best om onze klanten te laten genieten en werken met een 100% tevredenheidsgarantie.

Heb je nog meer vragen over de verschillende typen zonwering? Of wil je graag meer informatie over de voordelen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Weet je al welke zonwering bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op de website.