Raamdecoratie

Kan iedereen die langs jouw huis loopt zo naar binnen kijken? Of heb je in jouw slaapkamer het liefst zo min mogelijk licht? Naast de zon buiten houden heeft raamdecoratie vele andere functies. Kozijn en Gevel is gespecialiseerd in raamdecoratie en kan jou met meer dan 15 jaar ervaring voorzien van deskundig advies.


Kwalitatieve raamdecoratie voor elk raam

Veel ramen maken een woning ruim en fris. Aan de andere kant is het wel fijn dat je zonlicht een beetje kunt dimmen in de zomer en dat je glurende mensen tegen kunt gaan. Mooie raamdecoratie kan een detail lijken, maar juist die details maken of breken je interieur. Raamdecoratie oogt niet alleen mooi, het brengt ook vele praktische voordelen met zich mee.

Raamdecoratie voor binnen zorgt er ’s zomers voor dat je huis lekker koel blijft, terwijl je raamdecoratie ’s winters juist een isolerende functie heeft. Met raamdecoratie voor bijvoorbeeld het draai kiepraam kun je zelf met het licht spelen tot je de perfecte sfeer voor de ruimte hebt gecreëerd. De raamdecoratie van Kozijn en Gevel wordt gemaakt van hoge kwaliteit en is gemakkelijk te bedienen.

Voor ieder interieur een passende raamdecoratie

Het is belangrijk om voordat je raamdecoratie op maat laat maken goed na te denken over welke functie het moet hebben. Is het belangrijk dat het licht doorlaat in jouw dakkapel of moet het juist verduisterend zijn in de slaapkamer? Wellicht wil je de inkijk in jouw woonkamer meer beperken. Gaat het daar Kozijn en Gevel heeft een uitgebreid assortiment raambekleding waardoor er altijd iets voor je bij zit.

  • Raamdecoratie heeft een zonwerende functie
  • Raamdecoratie creëert meer privacy
  • Raamdecoratie verbetert de akoestiek
  • Raamdecoratie gaat verkleuring van meubels tegen
Een dakkapel laten plaatsen? Kozijn & Gevel is je met een traditionele dakkapel of prefab dakkapel graag van dienst.

Plissé

De vaste raamplissé is een vaste raamhor voorzien van een geplisseerde stof. De stof is geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. Deze raamdecoratie is zeer geschikt voor kunststof kozijnen die naar buiten toe worden geopend. De vaste raamplissé is gemaakt voor montage op het kozijn, door middel van boren en schroeven.

Lamella

Ben je op zoek naar een shutter en jaloezie in één? Dan kun je kiezen voor de lamella. Dit systeem is speciaal ontwikkeld als raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is deze raamdecoratie ook geschikt voor kiepramen.

Raamdecoratie kopen geschikt voor een draai kiepraam? Kozijn en Gevel is je hiermee graag van dienst.

Horren

Een andere optie voor raamdecoratie op maat zijn horren. Hierbij kun je denken aan hordeuren of een inzethor. Horren zijn geschikt voor zowel ramen als deuren en kunststof kozijnen. De horren zijn gemaakt van stevig aluminium en daardoor goed bestand tegen een stootje. En omdat we de raamhor altijd op maat maken, hebben we voor elk raam een passende hor. De raamdecoratie is dus ook geschikt voor draai kiepramen.

Laat jouw raamdecoratie op maat maken

Kozijn en Gevel is je ook graag van dienst met het inmeten, ophangen en monteren van jouw nieuwe raamdecoratie. Ook voor afwijkende maten kan je bij ons terecht. Zo kies jij voor gemak, ben je zeker van de juiste maten en weet je zeker jouw raamdecoratie op de juiste wijze wordt gemonteerd.

Kozijn en Gevel monteert jouw raamdecoratie zonder gebruik te maken van boormachine en schroeven. De raamdecoratie zelf bevindt zich namelijk in een frame. Dit frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn. Het frame en het raamkozijn vormen hierdoor bijna één geheel. Het voordeel van deze manier van montage is dat er geen gaten in het kozijn geboord hoeft te worden. Dat is vooral erg prettig bij raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Jouw raamdecoratie bestellen bij Kozijn en Gevel

Raamdecoratie kopen is niet iets dat je zomaar even doet. Daarom komen we graag bij je langs om jouw ramen gratis in te meten en je te voorzien van passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en jouw raamdecoratie op de juiste manier geplaatst wordt. Bij Kozijn en Gevel hanteren we altijd een 100% tevredenheidsgarantie.

  • Altijd op maat gemaakt
  • Monteren zonder schroeven en boren
  • Raamdecoratie ook geschikt voor kiepraam

Vragen, informatie en advies over raamdecoratie

Heb je een vraag over één van onze vormen van raamdecoratie? Of wil je graag meer weten over de voordelen hiervan? Dan kun je altijd gerust contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Heb je al een keuze kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op de website.