Over ons

Elk project is uniek op zijn eigen manier en dat vraagt om een persoonlijke aanpak voor iedere klant. Sjoerd, de oprichter van Kozijn en Gevel en zorgt er met zijn team voor dat iedere klus de aandacht krijgt die het verdient zodat het tot een succesvol eindresultaat wordt gebracht.

Een goed kozijnen bedrijf bestaat volgens ons uit de combinatie van het leveren van uitstekende kwaliteit en nog belangrijker, het tevreden stellen van de klant. Dit zijn dan ook precies de punten waarin wij uitblinken ten opzichte van anderen. Wij leveren topkwaliteit producten, waar we zelf achter staan en welke we zonder twijfel aanbevelen aan anderen. Daarnaast dragen we zorg voor jou als klant door de juiste vragen te stellen, de verwachtingen van beide kanten te verduidelijken en te overleggen over het verloop van en tijdens de klus. Als klant word je serieus genomen en wordt er echt naar je geluisterd. Wij begrijpen immers dat een huis iets kostbaars is en dat kozijnen een bepalende factor kunnen zijn voor het fijn kunnen leven in een huis.

"Heel het huis voorzien van kunststof kozijnen met triple beglazing. Na een zeer gunstige offerte voor een deel van de woning besloten om de hele woning uit te laten voeren met kunststof kozijnen. Top meegedacht en netjes geplaatst."

Sjoerd heeft veel ervaring als vertegenwoordiger, waardoor er een grote kans is dat je hem aan de lijn krijgt als je contact met ons opneemt. Samen zorgen wij ervoor dat we iedere klant op de best mogelijke manier kunnen helpen zodat zowel zij als wij tevreden zijn. Wij hebben een team van ervaren en vakkundige medewerkers om ons heen verzameld, zodat wij iedere klus goed kunnen uitvoeren. Het voordeel van een vast team hebben is dat we weten wat we aan elkaar hebben en de klus sneller en effectiever kunnen uitvoeren omdat iedereen weet wat er moet gebeuren.

De één kiest voor kunststof kozijnen omdat het mooier is, de ander om de woning te verduurzamen en energiekosten te verlagen, maar voor ons is één ding zeker: kozijnen maken de woning. Lange levertijden, aannemers die niet op komen dagen of aannemers die pas over een half jaar kunnen beginnen kunnen daarbij de pret van nieuwe kozijnen flink verpesten. Wij komen binnen 2 weken bij je langs om de klus te inventariseren en kunnen daarna snel de offerte opmaken. Daarnaast worden de kozijnen op maat gemaakt speciaal voor jouw woning. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat ze altijd passen en kun jij als klant sneller profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben, en dat zijn er volgens ons een heleboel!