Dakkapel plaatsen in Meppel

Is het vloeroppervlak van jouw zolder of slaapkamer wel groot, maar de beloopbare ruimte door het schuine dak tegen? Het is jammer dat je er bijna niets kwijt kunt en je er vaak niet eens rechtop kan staan. Een dakkapel plaatsen in Meppel zorgt ervoor dat jouw nutteloze slaapkamer of zolderkamer een functie krijgt. Kozijn en Gevel werkt met een gratis inmeetservice en kan je voorzien van deskundig advies.

Dakkapel plaatsen in Meppel?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen


In één klap weer een zee van ruimte op jouw bovenverdieping

Ben je het zat om tegen die muffe, donkere ruimte aan te moeten kijken? Met een dakkapel heb je direct extra ruimte en licht op de bovenverdieping van jouw woning. Het schuine dak wordt als het ware opgetild, waardoor je hier ineens wel dat bureau kunt plaatsen, ineens goed kunt staan en zelfs heen en weer kunt lopen. Het plaatsen van een dakkapel in Meppel zorgt ervoor dat jouw woning een stijlvolle, luxueuze look krijgt, ook aan de buitenzijde.

Het effectief te benutten vierkante meters neemt door een dakkapel plaatsen in Meppel toe. En door het ruimtelijke effect oogt en voelt het huis ook ineens een stuk groter. Wil je een dakkapel laten plaatsen door een vakman? Kozijn en Gevel heeft ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Meppel en kan jou voorzien van persoonlijk advies.

Door een dakkapel te plaatsen in Meppel heb je meer lichtinval en vrij uitzicht

Waarom jij baat hebt bij een dakkapel plaatsen in Meppel

 • Dakkapellen in Meppel zorgen voor meer loopruimte
 • Je creëert snel en zonder overlast een extra kamer
 • Een dakkapel van kunststof is onderhoudsarm
 • Een dakkapel levert een meerwaarde op voor jouw woning

Deze soorten dakkapellen zijn er:

Wil je jouw woning gezelliger, waardevoller en ruimer maken? Dan zou je zeker een dakkapel moeten laten plaatsen in Meppel. Er zijn een hele hoop mogelijkheden wat betreft dakkapellen, maar het is allereerst goed om te weten welk soort dakkapel het beste bij jouw situatie past.

Traditioneel dakkapel plaatsen

Een traditioneel gebouwde dakkapel wordt ter plekke op het dak gebouwd en kan daarom goed worden aangepast aan jouw wensen. De dakkapel wordt op het dak uit losse bouwmaterialen opgebouwd. Hierdoor kan er goed ingespeeld worden op maatwerk en is er veel aandacht voor details. Wel duurt het plaatsen van een maatwerk dakkapel langer en is er meer mankracht voor nodig. Daar staat wel tegenover dat deze dakkapel zeer geschikt is voor oudere huizen.

Prefab dakkapel plaatsen

Een prefab dakkapel is een dakkapel die ‘kant-en-klaar’ bij jou op het dak geplaatst wordt. Alle onderdelen hiervan worden vooraf in de fabriek gemaakt. Op de dag van de plaatsing is er daarom alleen tijd nodig voor het voorbereiden van het dak en het zorgen voor een goede aansluiting. Je hebt wel minder keuzemogelijkheden en een prefab dakkapel is niet geschikt voor elk dak, maar het plaatsen kan al binnen één dag worden gedaan.

Een prefab dakkapel laten plaatsen in meppel? Dan kan Kozijn en Gevel de klus al in één dag klaren

Houtrot en verkleuringen zijn verleden tijd met kunststof

Bij Kozijn en Gevel werken we in Meppel met kunststof dakkapellen. Een houten dakkapel moet namelijk eens in de zoveel jaar opnieuw geschilderd worden. Bij (extreme) weersomstandigheden is een houten dakkapel bovendien vatbaar voor verkleuring of houtrot. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is al meer dan voldoende om een kunststof dakkapel te onderhouden. De levensduur van een kunststof dakkapel kan wel oplopen tot 50 jaar. En dat zonder te schilderen op moeilijk bereikbare plekken!

Dakkapel laten plaatsen in Meppel: vergunning?

Of jouw dakkapel vergunningsplichtig is hangt af van verschillende factoren. Allereerst draagt de gemeente waarin je woont bij aan of je een vergunning nodig hebt of niet. Daarnaast is het zo dat een dakkapel aan de voorkant bijna altijd een vergunning nodig heeft voordat deze geplaatst wordt. Als de dakkapel aan de achterkant wordt geplaatst dan is dat bij een woning vaak vergunningsvrij.

De totaalprijs van dakkapellen in Meppel

De prijzen van een dakkapel zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de afmeting en het materiaal dat je hebt uitgekozen. Elke dakkapel is uniek, maatwerk en samengesteld op basis van jouw wensen. Er zijn veel punten die hier nog bij kunnen komen waaronder onderstaande mogelijkheden:

 • Het type dakkapel
 • Mogelijke afwerking van het materiaal
 • De soort ramen die je laat plaatsen
 • Extra opties zoals een ventilatierooster of rolluiken

Kozijn en Gevel voor het plaatsen van dakkapellen in Meppel

Een dakkapel in Meppel is een oplossing die veel problemen voor jou kan oplossen. Het missen van een extra kamer, onvoldoende lichtinval of niet gebruik kunnen maken van die extra vierkante meters op zolder. Wij kunnen deze oplossing snel, efficiënt en professioneel op je dak bouwen. Kozijn en Gevel heeft veel ervaring op het gebied van maatwerk-en prefab dakkapellen waardoor standaard gewerkt wordt met een 100% tevredenheidsgarantie.

Wil je een dakkapel plaatsen in Drenthe? Ook dan staan we graag voor je klaar. Wij hebben ervaring in verschillende projecten uit een breed werkgebied, dus voor een dakkapel plaatsen in Hoogeveen of andere gemeenten kun je ons inschakelen.

De voordelen van Kozijn en Gevel voor jou

 • Jouw (prefab) dakkapel kan al binnen één dag worden geplaatst
 • Je krijgt jouw dakkapel volledig op maat
 • Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte formulier invullen

Heb je een vraag over jouw dakkapel in Meppel?

Ben jij overtuigd en wil je ook een dakkapel laten plaatsen in Meppel? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan weet je zeker dat jij straks weer kunt genieten van meer licht en ruimte, zonder hieraan veel tijd, geld en onderhoud kwijt te zijn. Ook isoleert kunststof goed waardoor je niet te maken krijgt met nog hogere energielasten.

Wil je eerst graag meer informatie verkrijgen over de soorten dakkapellen of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag van begin tot eind met je mee, zodat je straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe dakkapel.