Dakkapel plaatsen in Hoogeveen

Is jouw zolder ook een verlaten ruimte, omdat je liever niet de hele tijd je hoofd stoot? Laat een dakkapel plaatsen in Hoogeveen, zodat je zonder problemen de zolder kunt betreden. Gun jezelf extra leefruimte en benut de ruimte onder je schuine dak optimaal met behulp van Kozijn en Gevel.

Dakkapel plaatsen in Hoogeveen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen

Een geheel nieuwe ruimte dankzij een kleine metamorfose

De ruimte onder het dak wordt vaak maar moeilijk benut. Door schuine daken heb je aanzienlijk minder ruimte en kunnen lange mensen niet gemakkelijk rechtop staan, maar zelfs bij woningen met een plat dak heb je last van de benauwde warmte hoog bovenin het huis en vaak een gebrek aan natuurlijk licht. Met een dakkapel in Hoogeveen los je deze problemen op en zorg je dat je optimaal gebruik kunt maken van de extra ruimte onder je dak. Creëer een extra slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte op zolder door een prachtig nieuw dakkapel te laten plaatsen in Hoogeveen. De experts van Kozijn en Gevel helpen met deskundigheid en advies.

De verschillende redenen voor een dakkapel in Hoogeveen

Een dakkapel laten plaatsen in Hoogeveen doe je vaak, omdat je tegen één specifiek probleem aanloopt. Toch zijn er meerdere redenen om een dakkapel te laten plaatsen en die optelsom laat zien dat dit hoe dan ook een goed idee is om te doen, of je nou een probleem hebt met de ruimte onder het dak of niet. De grootste reden voor veel mensen om te kiezen voor een dakkapel in Hoogeveen, is het vergroten van een ruimte. Al helemaal onder een schuin dak helpt een dakkapel enorm met het vergroten van de ruimte. Hier komt echter ook bij kijken dat je woning ook in waarde vermeerdert, omdat het aantal kubieke meters van de woning toeneemt. Daarnaast krijgt je woning meteen een facelift aan de buitenkant, doordat er een prachtige nieuwe dakkapel op het dak siert.

Andere voordelen van een dakkapel plaatsen in Hoogeveen zijn dat er meer natuurlijk licht in de ruimte komt, wat goed is voor zowel de mentale gezondheid als de leefbaarheid van de ruimte en dankzij de ramen in de dakkapel komt er meer frisse lucht in de ruimte, waardoor het ook minder benauwd zal zijn in de top van de woning. Deze gehele optelsom van voordelen zorgt ervoor dat dakkapellen in Hoogeveen altijd een goed idee zijn.

Hoeveel kost een dakkapel plaatsen in Hoogeveen?

Om een dakkapel in Hoogeveen te krijgen, moet er wel het een en ander georganiseerd worden. Allereerst moet er besloten worden wat voor type dakkapel je wilt laten plaatsen. Er zijn twee soorten dakkapellen; traditionele of prefab dakkapellen. Als hierover besloten is moet je een vergunning regelen bij de gemeente. Bij Kozijn en Gevel kunnen we helpen met de aanvraag hiervan en weten we ook wat hiervoor nodig is. Dit is per gemeente verschillend, dus kijk zeker wat in Hoogeveen de regelgeving is voor een dakkapel laten plaatsen. Als we samen een vergunning geregeld hebben, kunnen onze vakmensen aan de slag met het plaatsen van de dakkapel. Prefab dakkapellen in Hoogeveen kunnen sneller geplaatst worden, omdat deze in de fabriek al gemaakt zijn. De traditionele dakkapel wordt opgebouwd op locatie, waardoor dit iets meer tijd kost. Ook voor advies rondom de keuze van het type dakkapel, ben je bij Kozijn en Gevel aan het juiste adres. De kosten van het gehele proces én de dakkapel is per situatie verschillend. Neem contact met ons op om je wensen door te geven, dan kunnen wij een offerte voor je aanmaken.

De traditionele dakkapel in Hoogeveen

Een traditionele dakkapel is altijd een goede keuze. Dit type dakkapel kan op elk soort dak gebouwd worden. Deze dakkapellen in Hoogeveen worden ter plaatse op het dak gebouwd door onze experts. Hierdoor zijn de mogelijkheden en opties voor bijvoorbeeld het model en de afwerking groter. Het is met een traditionele dakkapel gemakkelijker om deze naar wens aan te passen. Juist wanneer deze geplaatst is en je het er toch nog niet helemaal goed uit vindt zien, kunnen onze vakmensen dit tijdens het bouwen nog aanpassen. Zo ben jij verzekerd van de mooiste dakkapel in Hoogeveen voor jouw huis.

Een prefab dakkapel voor jouw huis

Prefab staat voor pre fabricated, wat betekent dat het van te voren al is gefabriceerd voordat het op de bouwplaats aankomt. Kies je voor een prefab dakkapel in Hoogeveen, dan wordt jouw dakkapel in de fabriek gebouwd en kan deze in één werkdag geplaatst worden. Een bijkomend voordeel van prefab, is dat het goedkoper is doordat er minder arbeidskosten bij komen kijken. Toch is een prefab dakkapel niet altijd de beste optie voor elk daktype. Neem contact met ons op om te kijken of je op jouw dak een dakkapel kunt laten plaatsen in Hoogeveen.

Jouw nieuwe dakkapel in Hoogeveen brengt veel natuurlijk licht naar binnen

De dakkapellen in Hoogeveen van Kozijn en Gevel zijn allemaal gemaakt van kunststof. Kunststof heeft namelijk een lange levensduur en komt in eindeloze stijl- en kleuropties. Hierdoor is jouw dakkapel een aanvulling op je woning, die ondanks het feit dat het letterlijk uitsteekt, gemakkelijk opgaat in de stijl van de rest van het huis. Daarnaast wordt kunststof niet beïnvloed door de verschillende weersomstandigheden in Nederland, terwijl hout dit bijvoorbeeld wel doet. Dit betekent dat je minder onderhoud hebt aan jouw nieuwe dakkapel in Hoogeveen, omdat je geen afgebladderde verf of rottend hout moet oplappen. Is jouw huis verder nog voorzien van houten kozijnen? Dan kan Kozijn en Gevel de nieuwe look van jouw dakkapel verder trekken naar de rest van het huis door overal kunststof kozijnen te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen, wij denken graag mee in de verduurzaming van jouw woning.

De voordelen van een dakkapel in Hoogeveen op een rijtje

 • Meer ruimte in huis en daardoor ook waardestijging van de woning
 • Meer natuurlijk licht in de ruimte onder je dak
 • Meer frisse lucht bovenin je woning
 • Professioneel geplaatst door Kozijn en Gevel
 • Advies en hulp bij vergunningsaanvraag en alle keuzemogelijkheden

De verschillende mogelijkheden voor jouw dakkapel in Hoogeveen

De dakkapellen in Hoogeveen van Kozijn en Gevels komen met veel optes. Laat jij een dakkapel door ons plaatsen, dan zijn er veel keuzes die je hier omheen kunt maken. Wij houden graag rekening met al jouw wensen en denken altijd mee in oplossingen. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat voor jouw woning zal werken en hoe we jouw dakkapel speciaal kunnen maken.

 • Het uiterlijk: Dankzij het kunststof materiaal dat gebruikt wordt bij het plaatsen van jouw dakkapel in Hoogeveen, kun je zelf kiezen welke kleur en afwerking je hiervoor wilt. Kunststof komt namelijk in een moderne look, maar kan ook met een houtlook afwerking, om toch dat traditionele uiterlijk van de woning te behouden.
 • De ramen: Jouw nieuwe dakkapel komt standaard met HR++ glas, maar bij Kozijn en Gevel heb je ook de optie om een ander soort glas te laten plaatsen. Zo zorg je ervoor dat jouw dakkapel nog beter combineert met de rest van je woning.
 • Extra mogelijkheden: Naast een dakkapel plaatsen in Hoogeveen, kun je hier ook extra’s aan toevoegen. Wil jij een hor voor de ramen of een rolluik? Dit kunnen we allemaal voor je regelen, waardoor jij in één klap geniet van een compleet functionerende dakkapel in Hoogeveen.

Wat Kozijn en Gevel voor jou kan betekenen

Naast het plaatsen van dakkapellen in Hoogeveen, kun je door Kozijn en Gevel ook jouw dakkapel laten plaatsen in Meppel of je kunt terecht om ergens anders een dakkapel te plaatsen in Drenthe. Ook het vervangen van kozijnen, het plaatsen van zonwering en andere raamdecoratie kunnen onze experts voor jou doen. Dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie weet je zeker dat elke klus volledig naar jouw wensen wordt afgerond. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.