Dakkapel plaatsen in Overijssel

Voelt jouw zolder nu aan als een donkere ruimte met weinig loopruimte? Met een dakkapel creëer je meer ruimte en lichtinval. Kies je echter voor een dakkapel van hout, dan kan het door weersinvloeden snel gaan rotten en verkleuren. Een kunststof dakkapel plaatsen in Overijssel zorgt ervoor dat jij jarenlang plezier hebt van jouw dakkapel zonder veel onderhoud te hoeven plegen. Wij hebben ervaring in projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Dakkapel plaatsen in Overijssel?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen

Tijd én geld besparen in onderhoud aan jouw dakkapel in Overijssel

Wordt jouw wooncomfort op jouw slaapkamer of zolder beperkt door het schuine dak? De grootste reden om dan een dakkapel te plaatsen is het extra vloeroppervlak en daarmee ook leefruimte. Daarnaast is er in één klap meer lichtinval en kun je de ruimte nu ook beter ventileren. Waar je misschien niet meteen aan denkt, maar wat wel belangrijk is, is dat het je woningwaarde verhoogt. Dit is mooi meegenomen als je het huis in de toekomst wilt verkopen.

Stootte jij wel eens je hoofd aan het schuine dak van jouw woning? Na het plaatsen van een dakkapel in Drenthe heb je meer ruimte omdat het dak verhoogd wordt. Je kunt nu zelfs rechtop staan en lopen door de vergrootte stahoogte. Je woning wordt maar een klein beetje groter en toch heb je het gevoel alsof je er een zee aan ruimte bij hebt gekregen.

Waarom een dakkapel plaatsen in Overijssel?

 • De ruimte onder het schuine dak kan beter worden benut
 • Je creëert veel meer daglicht en warmte van de zon
 • Een dakkapel in Overijssel maakt de woning nog aantrekkelijker
 • Dakkapellen zijn een snel te realiseren uitbreiding

Voor welk soort dakkapel kies jij?

Een dakkapel zorgt ervoor dat de ruimte weer echt deel uitmaakt van je huis. Het plaatsen van een dakkapel is meestal binnen 1 tot 4 dagen gebeurd, afhankelijk of je een prefab dakkapel of een traditioneel dakkapel gaat laten plaatsen. Wat past het beste bij jouw situatie?

Maatwerk dakkapellen in Overijssel

Maatwerk dakkapellen, ook wel traditionele dakkapellen, kunnen op elk dak soort worden geplaatst. De kosten liggen wel wat hoger, maar de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en er is veel meer aandacht voor details. Doordat een traditioneel model niet vooraf in elkaar gestoken wordt, maar op het dak zelf wordt gebouwd, heb je alle vrijheid.

Prefab dakkapellen in Overijssel

Prefab dakkapellen worden binnen één dag in Overijssel geplaatst en zijn een stuk goedkoper vergeleken met maatwerk dakkapellen. Dit komt door de efficiënte productie. Daarnaast kan je een nettere afwerking verwachten en heb je minder overlast van de verbouwing vanwege de snelle plaatsing. Echter is het wel zo dat prefab dakkapellen niet geschikt zijn voor elk soort dak.

De prijs van een dakkapel plaatsen in Overijssel

De prijs van een dakkapel laten plaatsen in Overijssel is altijd persoonlijk en kan daarom enorm verschillen. Er zijn namelijk een aantal keuzes die je zelf maakt die invloed hebben op de prijzen.

 • Het daktype:- Dakkapellen voor een plat dak zijn goedkoper dan dakkapellen voor een schuin dak.
 • Het model:- Een prefab dakkapel laten plaatsen in Overijssel is de goedkoopste optie. Wil je een traditioneel model laten plaatsen, dan liggen de kosten voor de plaatsing een stuk hoger.
 • De afmetingen:- De afmeting van jouw dakkapel bepalen voor een groot deel de uiteindelijke prijs in de offerte.
 • De kleur:- Kies je voor een eenvoudige kleur, zoals wit of antraciet? Dan ben je goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een afwijkende kleur.
 • Beglazing en kozijnen:- Je kunt kiezen voor HR++ glas of HR+++ glas. Daarnaast kun je het aantal kozijnen bepalen en hierbij zelfs kiezen voor een kleur met een houtnerf.

Kunststof voor een lange levensduur

Als je een keuze maakt uit één van onze kunststof dakkapellen in Overijssel, weet je zeker dat je lang plezier hebt van jouw moderne dakkapel. Daarnaast staan de kapellen van kunststof garant voor weinig onderhoud, een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit en zijn dus een duurzame keuze.

Heb je juist een klassieke woning en wil je een meer traditionele uitstraling? In dat geval is het kunststof met houtlook een goed idee. Hierbij zijn de originele houtnerven nagebootst, waardoor het de uitstraling van echt hout heeft.

Vergunning

Wil je aan de achterkant of zijkant van de woning een prefab dakkapel? Dan kun je deze vergunningsvrij laten plaatsen. Voor een dakkapel op maat is eigenlijk altijd een vergunning nodig. Wil je snel weten of je vergunningsvrij een dakkapel kunt laten plaatsen? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij zullen voor je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn in jouw gemeente.

Snel en zonder overlast jouw dakkapel laten plaatsen in Overijssel

Een dakkapel plaatsen in Overijssel en volledig ontzorgt worden? Dan zit je bij Kozijn en Gevel helemaal goed. Wij hebben een breed werkgebied en kunnen een dakkapel plaatsen in Drenthe, maar ook een dakkapel plaatsen in Zwolle en een dakkapel plaatsen in Kampen.

 • Stap 1:- Allereerst beginnen we met de voorbereiding. Dit hangt af van het type dak. Er wordt gezorgd dat de draagkracht van het dak niet in gevaar komt.
 • Stap 2:- Ten tweede wordt er een uitsparing gemaakt. De dakpannen worden verwijderd en er wordt een gat gemaakt.
 • Stap 3:- Er zit nu een gat in het dak en daarna volgt het plaatsen van jouw dakkapel zelf. Bij een prefab dakkapel gebeurt dit met behulp van een kraan, die het geheel in één keer op het dak tilt. Bij een traditionele dakkapel bouwen we de constructie op.
 • Stap 4:- De laatste stap is het afwerken van jouw dakkapel in Overijssel waarbij we eerst de buitenafwerking en daarna de binnenafwerking verzorgen.

Hierom kies je voor Kozijn en Gevel:

 • Ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Overijssel
 • Uitgebreid assortiment van de beste materialen
 • Een offerteaanvraag is gratis en bovendien geheel vrijblijvend

Vragen, informatie en advies

Wilt u uw bestaande dakkapel renoveren, verbreden of een compleet nieuwe dakkapel? Wij maken altijd een prijs op maat. Je verandert binnen 1 dag jouw zolder in een ruime slaapkamer, prachtige werkruimte of extra woonlaag. Door het plaatsen van een dakkapel ga je dus groter wonen zonder te verhuizen!

Heb je vragen over het laten plaatsen van een dakkapel in Overijssel? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ben je al overtuigd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een offerte wordt door ons altijd persoonlijk op maat gemaakt, zodat jij precies krijgt wat jij nodig hebt.