Dakkapel plaatsen in kampen

Wil jij jouw huis van een make-over voorzien die ook daadwerkelijk iets toevoegt aan de waarde van je woning? Laat een dakkapel plaatsen in Kampen door Kozijn en Gevel. Zo krijg je meer ruimte op zolder om een extra slaapkamer of thuiskantoor te creëren. Met een dakkapel in Kampen doe jij een duurzame investering in je woning.

Dakkapel plaatsen in Kampen?

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Werken met finishing touch
  • Snelle levering
Offerte aanvragen


Jouw nieuwe ruimte op zolder

Een dakkapel plaatsen in Kampen doe je vooral om de ruimte op zolder te vergroten en écht leefbaar te maken. Niet alleen heb je meer ruimte dankzij jouw dakkapel, je krijgt een mooi groot uitzicht, veel meer lichtinval en je kunt de ramen in de dakkapel openzetten voor frisse lucht. Een dakkapel hoeft geen doorn in het oog te zijn als je een traditionele woning hebt, omdat er veel opties zijn voor de uiterlijkheden van de dakkapellen voor Kampen van Kozijn en Gevel. Heb jij advies nodig voor het kiezen van de perfecte dakkapel voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag mee in wat er mogelijk is.

Alleen de beste materialen voor jouw dakkapel in Kampen

De dakkapellen voor Kampen van Kozijn en Gevel worden van de beste materialen gemaakt. De kozijnen en buitenkant worden vervaardigd in kunststof naar jouw smaak. Kunststof is een duurzame keuze voor onze dakkapellen, omdat dit een lange levensduur heeft en je er weinig onderhoud aan hebt. Hoewel veel mensen nog altijd de voorkeur geven aan hout, is kunststof een goede investering. Hout gaat rotten als het te veel met vocht in aanraking komt, wat voor een bouwwerk in Nederland natuurlijk niet heel handig is, en het zet uit of krimpt aan de hand van de temperatuur. Kunststof doorstaat alle weersomstandigheden zonder moeite. Doordat het niet geverfd wordt, maar in een bepaalde kleur gemaakt wordt, zul je het ook niet bij te hoeven werken, zoals met afgebladderde verf wel moet gebeuren. Je hoeft dus niet meer het dak op om jouw kozijnen of het verfwerk een opfrisser te geven.

Laat jouw dakkapel in Kampen plaatsen door Kozijn en Gevel

De grootste voordelen van een dakkapel in Kampen op een rijtje

  • Meer ruimte op de bovenverdieping
  • Meer natuurlijk lichtinval en frisse lucht
  • Hoge kwaliteit dakkapellen in Kampen die weinig onderhoud vragen

Hoeveel kost het om een dakkapel te laten plaatsen in Kampen?

Een dakkapel plaatsen in Kampen is maatwerk, waardoor er geen vaste prijs aangegeven kan worden over de kosten hiervan. De prijs is niet alleen afhankelijk van het formaat, maar ook van het soort kunststof dat je kiest. Daarnaast kunnen we jouw dakkapel in Kampen direct voorzien van de nodige raamaccessoires. Met deze optie wordt de prijs ook weer anders. Een andere reden waarom de totaalkosten van een dakkapel laten plaatsen kan verschillen, is omdat je een vergunning bij jouw gemeente moet aanvragen om überhaupt een dakkapel te mogen plaatsen. Deze kosten verschillen per gemeente en betaal je aan de gemeente. Heb je hulp nodig bij het aanvragen van jouw vergunning? Ook hierover kunnen wij advies geven. Als je een offerte aanvraagt, kunnen wij meer duidelijkheid geven over de kosten die je kunt verwachten als je een dakkapel in Kampen laat plaatsen door Kozijn en Gevel.

De twee typen dakkapellen in Kampen

Bij Kozijn en Gevel kunnen we twee type dakkapellen in Kampen plaatsen. De traditionele dakkapel en de prefab dakkapel. Het grootste verschil tussen deze dakkapellen zit in hoe ze gemaakt worden en daardoor ook in de prijs.

Een prefab dakkapel in Kampen

Een prefab dakkapel is een type dakkapel dat van tevoren in een fabriek gemaakt wordt. Dit maakt dat het installatieproces een stuk sneller verloopt. Prefab komt van pre-fabricated, wat betekent dat het van tevoren gefabriceerd is en dus als één geheel op de bouwplaats geleverd wordt. Hierdoor zijn wij minder lang bezig met het installeren van jouw nieuwe dakkapel in Kampen. Wil je een snelle en goedkopere optie, dan is de prefab dakkapel de juiste keuze voor jou. Deze dakkapellen voor Kampen kunnen echter niet op elk dak gemonteerd worden. Als je interesse hebt in een prefab dakkapel, neem dan contact met ons op om te kijken of dit een mogelijkheid is op jouw dak.

De voordelen van een traditionele dakkapel in Kampen

In tegenstelling tot prefab dakkapellen, wordt een traditionele dakkapel ter plaatse opgebouwd. Hoewel dit meer kosten met zich meebrengt, biedt dit ook meer mogelijkheden. Onze vakkundige mensen kunnen ter plekke nog aanpassingen aanbrengen tijdens het bouwen van jouw nieuwe dakkapel in Kampen. Ook als er na het plaatsen iets niet naar wens is, kunnen ze dit gemakkelijker voor je oplossen. Naast de vrijheid die dit soort dakkapel plaatsen in Kampen met zich meebrengt, kunnen dit type dakkapellen op elk soort dak gebouwd worden mits er een vergunning geregeld is. Ook zijn meer unieke vormen, die beter passen bij het karakter van jouw woning, een mogelijkheid bij dit type dakkapellen. Hoewel het dus langer duurt en meer kost om een traditionele dakkapel te laten plaatsen in Kampen, krijg je er veel meer mogelijkheden voor terug en kun je gedurende het hele proces meedenken of iets mogelijk toch nog anders moet.

Een mooie dakkapel die perfect samengaat met de rest van je huis

Dankzij het gebruik van kunststof, kun je jouw dakkapel in Kampen prachtig vormgeven. Kunststof wordt namelijk door mensen gemaakt en komt daardoor in veel verschillende stijlen. Wil jij toch niet van de houtlook af van jouw woning? Geen zorgen! Kunststof komt tegenwoordig ook met een houtlook, waardoor het niet eens meer lijkt op kunststof. Wil je toch iets moderns en straks, dan kun je zelfs uiteenlopende kleuren kiezen. Hierdoor krijg jij altijd een dakkapel in Kampen die perfect aansluit bij de rest van het uiterlijk van je huis. Je kunt ook het type glas aanpassen. Wij leveren onze dakkapellen voor Kampen standaard met HR++ glas, maar je kunt ook een ander type glas kiezen om het beter te laten passen bij de rest van de woning. Daarnaast kun je extra’s laten toevoegen, zoals een hor of rolluik. Zo krijg jij een prachtige dakkapel in Kampen die een mooi geheel vormt met de rest van je huis.

Kozijn en Gevel voor jouw dakkapel en meer

Bij Kozijn en Gevel weet je zeker dat je in goede handen bent. Wil jij een dakkapel plaatsen in Zwolle of een andere plaats? Ook voor een dakkapel plaatsen in Overijssel of andere provincies kun je bij ons terecht. Wil jij jouw dakkapel voorzien van hoogwaardige raamdecoratie of alle kozijnen vervangen om één coherente look van je huis te krijgen? Ook dan helpen onze experts graag. Dankzij vijftien jaar ervaring weten wij precies wat het beste past en kunnen we snel installeren. Neem contact op of vraag een offerte aan als je wilt weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Wij maken jouw droom graag waar.