Dakkapel plaatsen in Zwolle

Heb jij een schuin dak of een lage zolder? Dan is een dakkapel plaatsen in Zwolle een mooie manier om jouw ruimte te vergroten. Met een hoge kwaliteit dakkapel van Kozijn en Gevel kun jij jarenlang zonder zorgen genieten van de extra ruimte in je woning. Met een dakkapel in Zwolle breng je een grote verbetering aan aan je woning, wat het een duurzame investering maakt voor jouw woning.

Dakkapel plaatsen in Zwolle?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen


Waarom je een dakkapel in Zwolle nodig hebt

Vooral onder schuine daken heb je vaak een ruimte die niet optimaal benut kan worden. Dit is zonde van de ruimte die vaak gedegradeerd wordt tot opslaglocatie. Met een dakkapel in Zwolle maak je de ruimte onder je dak leefbaar, waardoor je ineens een extra kamer hebt in je huis. Een dakkapel komt met ramen, waardoor er ook veel meer natuurlijk licht binnenkomt én de ruimte goed kan luchten om benauwdheid tegen te gaan. Een dakkapel laten plaatsen in Zwolle is dus een goede manier om de leefbaarheid van je woning te vergroten, maar ook om de waarde van je huis te verhogen. Een dakkapel zorgt voor meer kubieke meters en moderniseert de woning, waardoor mensen bereid zijn om meer voor de woning te betalen als je deze ooit gaat verkopen. Een dakkapel heeft dus enorme toegevoegde waarde, waardoor het een goede investering is.

Hoe duur is een dakkapel plaatsen in Zwolle?

Er is geen vaste prijs voor het laten plaatsen van een dakkapel. Dit komt doordat dakkapellen in Zwolle volledig naar smaak aan te passen zijn. Bij Kozijn en Gevel vind je twee type dakkapellen; de traditionele dakkapel en de prefab dakkapel. Elk dakkapel komt met eigen voordelen en zijn naar smaak vorm te geven. Wij leveren maatwerk waarbij je zelf beslist hoe jouw dakkapel eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor de prijs flink kan variëren. Daarnaast zul je een vergunning moeten regelen bij de gemeente om een dakkapel te plaatsen in Zwolle. Voor advies en hulp bij dit proces staan onze experts voor je klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om in jouw gemeente een dakkapel te laten plaatsen.

Jouw nieuwe dakkapel in Zwolle wordt professioneel geplaatst door Kozijn en Gevel

Twee soorten dakkapellen in Zwolle

Bij Kozijn en Gevel heb je de optie om te kiezen tussen twee verschillende type dakkapellen. De traditionele dakkapel of een prefab dakkapel. Ze komen met hun eigen voor- en nadelen, waardoor een keuze maken ingewikkelder kan zijn. Wil jij een dakkapel laten plaatsen? Wij helpen graag met advies voor het kiezen van de juiste dakkapel voor jou.

Een traditioneel dakkapel laten plaatsen in Zwolle

De meeste vrijheid heb je met een traditioneel dakkapel. Dit type dakkapellen wordt door onze vakkundige mensen ter plaatse opgebouwd. Hierdoor kunnen we last minute het ontwerp nog veranderen als het ontwerp in de werkelijkheid toch niet mooi past bij het huis. Daarnaast kan er ook meer gespeeld worden met de vorm van jouw nieuwe dakkapel in Zwolle. Bij deze vrijheid komt echter wel kijken dat het duurder is en meer tijd kost dan een prefab dakkapel. Een traditioneel dakkapel kan ook op elk soort dak gebouwd worden, juist omdat het zo gemakkelijk is om het ontwerp aan te passen naar de situatie en jouw wensen. Wil je dus een meer uniek en passend dakkapel en maken kosten de kosten voor jou niet uit, dan is een traditioneel dakkapel perfect voor jou.

Een snelle en goedkope oplossing met een prefab dakkapel

Wil jij zo snel mogelijk een dakkapel laten plaatsen in Zwolle? Dan is een prefab dakkapel een goede manier om dit te doen. Dit type dakkapellen worden in de fabriek gemaakt en worden in elkaar gezet geleverd, waardoor wij ze enkel hoeven te installeren. Dit scheelt dus ook flink in de kosten, omdat er veel minder arbeidskracht aan te pas komt. Hier staat dan weer tegenover dat een prefab dakkapel niet op elk type dak geplaatst kan worden én dat er naderhand niks veranderd kan worden aan de dakkapel, omdat deze van te voren al gemaakt is. Ben je benieuwd of een prefab dakkapel op jouw dak kan worden geïnstalleerd? Neem dan contact met ons op, wij geven graag advies.

Jarenlang plezier van jouw nieuwe dakkapel in Zwolle

Met een dakkapel van Kozijn en Gevel ben je verzekerd van jarenlange kwaliteit. Dit komt niet alleen door onze 100% tevredenheidsgarantie, maar ook doordat onze kapellen gemaakt worden van kunststof. Kunststof heeft een lange levensduur en kan alle weersomstandigheden die in Nederland voorkomen aan. In tegenstelling tot hout, wat gaat rotten als het teveel wordt blootgesteld aan vocht en door temperatuurverschillen uitzet of krimpt, blijft kunststof altijd in tact. Met jouw nieuwe dakkapel in Zwolle heb jij de komende jaren dus geen omkijken meer naar het onderhoud hiervan. Heb jij nog houten kozijnen? Dan kunnen wij ook deze vervangen met kwalitatieve kunstof kozijnen, zodat jouw huis er weer als nieuw uit komt te zien.

Alle voordelen van een dakkapel in Zwolle op een rijtje

 • Verhoog de waarde van je huis
 • Meer leefruimte
 • Meer zonlicht en frisse lucht
 • Professioneel geplaatst
 • Jarenlang onderhoudsvrij
 • Super veel kleur en stijl opties

Een dakkapel in Zwolle volledig naar jouw smaak

De kunststof dakkapellen voor Zwolle van Kozijn en Gevel bieden jou veel keuzemogelijkheden. Om te garanderen dat je tevreden bent, bieden wij de mogelijkheid om verschillende keuzes te maken rondom het uiterlijk van jouw dakkapel in Zwolle.

 • Het beste glas: Onze dakkapellen voor Zwolle komen standaard met HR++ glas, maar je kunt ervoor kiezen om ander glas te laten plaatsen in jouw nieuwe dakkapel. Zo zorg je ervoor dat jouw huis één coherent geheel wordt.
 • Kleur en stijl: Een groot voordeel van kunststof, is dat dit niet alleen in een strak modern jasje komt, maar ook met een houtlook gemaakt wordt. Wil jij dus de houten look van je woning behouden met de voordelen van kunststof? Dan kun je hiervoor kiezen bij jouw nieuwe dakkapel in Zwolle. Ook komt kunststof in ongelooflijk veel kleuren, waardoor er altijd iets bijzit voor jou.
 • Extra’s: Jouw nieuwe dakkapel in Zwolle kan kaal geplaatst worden met fijne extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een hor om de muggen tegen te houden of een rolluik om te zorgen dat het goed donker kan worden in de ruimte.

Hiermee helpt Kozijn en Gevel

Wil jij een dakkapel plaatsen in Overijssel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken niet alleen in Zwolle, maar je kunt bij Kozijn en Gevel ook terecht om jouw dakkapel te plaatsen in Kampen. Naast het plaatsen van dakkapellen in Zwolle, vervangen wij ook kozijnen, plaatsen we zonwering en andere raamdecoraties. Met 15 jaar ervaring weet je zeker dat je in goede handen bent. Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent en denken graag mee om te kijken of wij jouw woondroom kunnen waarmaken. Neem vooral contact met ons op om te vragen wat wij voor je kunnen doen.