Prefab dakkapel

Ondanks dat jouw zolder best een groot oppervlakte heeft, is er vaak maar een klein deel dat daadwerkelijk gebruikt kan worden. Met een prefab dakkapel vergroot je de leefruimte en daarmee ook opties voor jouw zolder. Prefab dakkapellen worden op een aparte productielocatie al volledig in elkaar gezet, waardoor de productie-en plaatsingskosten laag blijven. Kozijn en Gevel kan door alle opgedane ervaring jouw prefab dakkapel vaak al binnen één dag plaatsen.


Een prefab dakkapel voor extra wooncomfort

Een prefab dakkapel wordt al in de fabriek gebouwd van de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen. Het dak en de zijwangen worden al geïsoleerd en na plaatsing van het dakkapel wordt het direct al waterdicht gemaakt. Alle werkzaamheden worden dus vooraf al in de puntjes voorbereid. Een dakkapel dat prefab is geproduceerd wordt als geheel vervoerd en vervolgens binnen één dag geplaatst.

De kwaliteit van een prefab dakkapel is exact hetzelfde, alleen het plaatsen ervan gaat sneller en effectiever. Dat scheelt tijd, geluidsoverlast en bouwafval. Een prefab dakkapel kan al in één dag worden geplaatst, afhankelijk van wat jouw wensen zijn. De dakkapellen van Kozijn en Gevel worden voor jou altijd op maat gemaakt.

Waarom prefab dakkapellen zo geliefd zijn:

  • Tijdswinst; binnen één dag geplaatst
  • Minder afhankelijk van weersomstandigheden
  • Geen overlast voor de buren en jouzelf
  • Nauwelijks afval en een hoog afwerkingsniveau
Jouw prefab dakkapel laten plaatsen binnen 1 dag? Bestel jouw toekomstbestendige dakkapel bij Kozijn en Gevel.

Dakkapellen prefab personaliseren

Bij Kozijn en Gevel werken we met kunststof kozijnen. Wij realiseren jouw prefab dakkapel geheel naar jouw wens en stijl. Ook de details zijn van belang. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de dakkapel, het soort glas, de isolatie en eventuele zonwering. Wellicht wil je nog kunststof kozijnen laten plaatsen. Jij personaliseert jouw dakkapel en wij doen de rest!

Jouw dakkapel binnen één dag geplaatst

Het laten plaatsen van jouw prefab dakkapel kun je met een gerust overlaten aan Kozijn en Gevel. Wij gaan altijd voorzichtig met jouw spullen om en ruimen al het afval na plaatsing op. Een traditionele dakkapel daarentegen moet nog ter plekke worden opgebouwd. Dit zorgt er voor dat er heel wat meer arbeidsuren nodig zijn en er dus ook meer overlast wordt veroorzaakt. Dit betekent dat een dakkapel laten plaatsen in dat geval niet in één dag kan worden uitgevoerd.

Screens daarentegen zijn zonwerend en verduisterend, maar je kunt er nog wel doorheen kijken. Screens worden voor het raam gemonteerd en bevatten een hoogwaardig doek. Tegelijkertijd nemen zonwering screens veel minder ruimte in dan gebruikelijke zonweringsystemen. De Screens van Kozijn en Gevel zijn bestand tegen elk weertype en worden met name veel toegepast op ruimtes op begane grond.

Kozijn en Gevel kan jouw dakkapel laten plaatsen in Meppel binnen één dag. Met dakkapellen die prefab worden gemaakt kun je snel weer gebruik maken van jouw zolder of slaapkamer. Kozijn en Gevel is specialist in het plaatsen van prefab dakkapellen en kan jouw dakkapel laten plaatsen in Drenthe of jouw dakkapel laten plaatsen in Overijssel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Is een dakkapel prefab voor mijn woning?

Prefab dakkapellen zijn met name geschikt voor nieuwere woningen. Als je een woning hebt met standaardmaten, is een prefab dakkapel bijna altijd mogelijk. Daarnaast plaatsen wij ook veel prefab dakkapellen voor nieuwbouwwoningen. Wanneer de straat van een woning te smal is of wanneer een woning verouderd is kun je beter kiezen voor een traditionele dakkapel. De investering in een prefab dakkapel is doorgaans wel voordeliger dan het ter plaatse bouwen van een maatwerk dakkapel omdat er minder arbeidsuren nodig zijn.

Hierom kies je voor Kozijn en Gevel

  • Ruimschoots binnen 1 dag geplaatst
  • Uitgebreid assortiment van de beste materialen
  • Een toekomstbestendige dakkapel; lange levensduur en duurzaam

Meer weten over een prefab dakkapel?

Wil je jouw dakkapel ook prefab laten plaatsen? Prefab dakkapellen kunnen in één dag worden geplaatst en dat brengt vele voordelen met zich mee. Er is nauwelijks sprake van geluidsoverlast, omdat een prefab dakkapel geplaatst wordt met een hijskraan. Een ander voordeel is dat er veel minder bouwafval overblijft dan bij het plaatsen van een traditionele dakkapel.

Omdat een prefab dakkapel al een compleet geheel is, zijn wij minder afhankelijk van slechte weersomstandigheden. Het plaatsen gaat daardoor sneller en efficiënter. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie? Kozijn en Gevel geeft je hierin graag deskundig advies. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.