Hefschuifpui

Is het tijd om een oud, houten kozijn te vervangen voor iets nieuws en beters? Wil je graag een directe uitgang naar de tuin of is het gewoon te donker in huis? Met een hefschuifpui heb je de ideale oplossing. Deze uitstekende schuifpui wordt bediend met een hefboomsysteem dat zeer handig werkt. En omdat de schuifpui volledig gemaakt is van kunststof, gaat hij tientallen jaren moeiteloos mee.

Waarom kies je voor een kunststof hefschuifpui?

Een schuifpui is sowieso een uitstekende toevoeging aan je huis. Een directe entree naar je tuin is zeker in de zomermaanden iets waar je altijd blij van wordt. En waar openslaande deuren ruimte in beslag nemen, is dat bij een hefschuifpui dus zeker niet het geval. Onze kunststof hefschuifpuien zijn gemaakt van kunststof, wat betekent dat ze zeer weinig onderhoud nodig hebben, uiterst robuust zijn gebouwd en ook nog eens perfect isoleren. En dankzij het handige hefboomsysteem hoef je de hefschuifpui niet eerst naar je toe te trekken om hem te openen, zoals bij een kiepschuifpui. Dit maakt hem zeer eenvoudig te openen en dus bedienbaar voor iedereen.

Voordelen kunststof hefschuifpui

  • Zeer robuust en stevig gemaakt
  • Je hebt meer licht in huis
  • Je kan makkelijker naar buiten en naar buiten kijken
  • Ze kunnen tot wel 8 meter breed worden
  • De schuifpui werkt bijzonder soepel
  • Je hoeft geen ruimte in te leveren voor deze deur naar buiten
  • Hij isoleert uitstekend en gaat bijzonder lang mee

Duurzaamheid voorop bij een hefschuifpui

Bij Kozijn en Gevel zorgen we er altijd voor dat we gebruik maken van schuifpuien van hoge kwaliteit. Dit betekent dat wij hefschuifpuien leveren die bijzonder lang mee gaan en erg goed bestand zijn tegen de elementen. Of het nou gaat om zon, regen, kou of gewoon een hoge luchtvochtigheid, de puien kunnen er prima tegen. Ze verkleuren niet, ze rotten niet en dus hoef je er weinig onderhoud aan te verrichten. Een beetje schoonmaken is in de regel al voldoende. En omdat ze ook bijzonder goed isoleren, dragen ze ook bij aan de verduurzaming van je woning.

Een kunststof hefschuifpui bij Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel kan je meerdere kunststof hefschuifpuien vinden van hoge kwaliteit. Je kan bij ons kiezen uit verschillende maten en kleuren en ze zijn tot maximaal acht meter breed. Het is uitstekend te doen om een hef schuifpui zelf te plaatsen, maar mocht je toch liever gebruik maken van onze kennis en kunde, dan doen we dit natuurlijk graag voor je.

Wil je een hefschuifpui laten plaatsen, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar je kan ook vrijblijvend een offerte aanvragen via onze site. We nemen graag de wensen en mogelijkheden met je door, waarna we met een duidelijke prijsopgave komen. En ga je akkoord, dan gaan we snel voor je aan de slag. Een hefschuifpui wordt bij ons snel geleverd, zodat jij ook snel kunt genieten van de nieuwste toevoeging aan je woning.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je meer weten over de mogelijkheden van kunststof hefschuifpuien? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je waar dat maar nodig is. Onze schuifpuien komen in allerlei soorten en maten en we helpen je graag met het bepalen welke het beste bij jouw wensen en jouw huis past.