Schuifpui 3 delig

Wie op zoek is naar een mooie doorgang richting een tuin of terras, maar niet wil dat die doorgang veel ruimte in beslag neemt, heeft met een schuifpui 3 delig een uitstekende oplossing in huis. Deze schuifpui bestaat uit drie delen en is zodoende geschikt voor de wat bredere gevels. Je kan kiezen uit verschillende soorten puien, maar allemaal hebben ze hetzelfde gemeen: ze nemen amper ruimte in beslag, ze isoleren uitstekend en ze zijn erg eenvoudig in gebruik.

Waarom kies je een 3 delige schuifpui?

Wie een vrij kleine gevel heeft, zal waarschijnlijk kiezen voor een tweedelige schuifpui. Echter, wie met wat meer ruimte kan spelen, heeft met een kunststof schuifpui 3 delig echt een zeer interessante toevoeging aan zijn huis. Deze puien bestaan dus uit drie delen, waarbij een deel opzij geschoven kan worden om naar buiten te gaan. Een driedelige schuifpui is te krijgen als hefschuifpui of als kiepschuifpui, waarbij het verschil tussen de twee zit in de manier waarop de pui geopend wordt. Bij een hefschuifpui wordt er gewerkt met een hefsysteem dat zeer weinig ruimte inneemt. Een kiepschuifpui werkt met een kiepsysteem, zodat de pui ook deels open kan staan voor ventilatie.

Voordelen 3 delige schuifpui

  • Het werkt zeer isolerend
  • Op maat gemaakt
  • Neemt geen extra ruimte in beslag
  • Veel lichtinval
  • Robuust gebouwd
  • Lange levensduur

Duurzaamheid en isolatie voorop bij 3 delige schuifpui kunststof

Omdat een 3 delige schuifpui is gemaakt van kunststof, heeft hij weinig onderhoud nodig en gaat hij bijzonder lang mee. Deze puien hoeven alleen af en toe even schoongemaakt te worden en verder krijgen de elementen er geen vat op. Daar komt bij dat ze ook bijzonder goed isoleren, dankzij dubbel of triple glas. En dat is weer erg fijn met het oog op de gasrekening. Dus wie zoekt naar een zeer duurzame investering in zijn huis, heeft met een schuifpui 3 delig echt iets bijzonders in handen. En natuurlijk maken we de pui helemaal op maat, zodat hij perfect past in je woning en eventuele tocht geen enkele kans krijgt. Het zou immers zonde zijn als al die isolerende werking teniet gedaan wordt door een kozijn dat niet goed past.

Een 3 delige schuifpui kunststof bij Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel maken we de kunststof schuifpui 3 delig altijd helemaal op maat. Dit doen we door langs te komen en nauwkeurige metingen te doen. Hier hebben we ruime ervaring mee, dus je kan erop rekenen dat het tot de millimeter nauwkeurig gemeten is en dat je dus een pui krijgt die werkelijk als gegoten zal zitten. Een driedelige schuifpui is gemakkelijk zelf te plaatsen als je er een beetje handig in bent, maar als je de klus liever overlaat aan een expert, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de pui snel en effectief geplaatst zal worden.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze werkzaamheden, wil je weten hoe een harmonica schuifpui werkt, of wil je meer weten over de mogelijkheden van een 3 delige hefschuifpui? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben de kennis en kunde die nodig is om jou verder te helpen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Geen zorgen over eventuele vervelende verrassingen, maar gewoon duidelijke afspraken en natuurlijk een schuifpui waar je heel erg lang plezier van zult hebben.