Kiep schuifpui

Is het de hoogste tijd om dat rottende kozijn te vervangen door iets duurzaams? Wil je een opening naar de tuin, maar wil je liever niet de ruimte weggeven die door openslaande deuren in beslag genomen wordt? En wil je de mogelijkheid hebben om lekker te kunnen ventileren? Dan is een kiep schuifpui de ideale oplossing. Deze schuifpuien zijn makkelijk te bedienen, vragen amper onderhoud en isoleren als de beste.

Waarom kies je voor een kiepschuifpui?

Het verschil tussen een kiep schuifpui en een hefschuifpui zit hem in de manier waarop de pui wordt bediend. Waar je bij een hefschuifpui een hefboomsysteem hebt, trek je bij een kiepschuifpui de pui eerst naar je toe voordat je hem kan openen. Het grote voordeel van een kiep kantel schuifpui, is dat je hem - net als een kiepraam - vast kunt zetten in de kiepstand. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie, zonder dat de deur gelijk helemaal open gaat.

Daar komt bij dat een schuifpui altijd een uitstekende toevoeging is aan je huis. Het zorgt voor meer licht, het isoleert uitstekend dankzij dubbel of triple glas en je hebt er niet heel veel zorg van dankzij de kunststof constructie. Het zorgt voor een ideale toegang tot je tuin en is dus perfect voor als je wilt genieten van mooie zomerdagen.

Voordelen kunststof schuifpui kiep

  • Zeer robuust en stevig gebouwd
  • Het huis wordt er een stuk lichter van
  • Je kan gemakkelijk de tuin in komen
  • Dubbel of triple glas
  • Soepel te openen of dicht te doen
  • Je levert amper ruimte in
  • Gaat lang mee
  • Isoleert erg goed

Isolatie en duurzaamheid bij kiepschuifpui van kunststof

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verduurzamen. Dit drukt de energiekosten aanzienlijk en vermindert de hoeveelheid energie die nodig is om het huis warm te krijgen en te houden. Een kiep schuifpui helpt hier erg goed bij. Deze schuifpuien zijn gemaakt van kunststof, wat op zichzelf al een uitstekend materiaal is, en ze beschikken over dubbel of triple glas. Dit houdt kou buiten en warmte binnen, ook als het buiten ontzettend guur is. Met dergelijke schuifpuien zorg je niet alleen voor een mooie entree naar je tuin, je verduurzaamt je huis aanzienlijk en doet zodoende een investering die zichzelf snel terug zal betalen.

Een kiepschuifpui van kunststof bij Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel bieden we diverse schuifpuien van hoge kwaliteit. Ook qua diversiteit is er genoeg te beleven; de puien komen in allerlei maten en zijn in diverse kleuren te bestellen. Dat betekent dat je altijd iets van je gading zult vinden. Ook zijn ze gemakkelijk te installeren, maar staan we natuurlijk altijd voor je klaar als je dit klusje liever overlaat aan onze experts. Een kunststof kiepschuifpui rot niet, verkleurt niet en blijft vele jaren in absolute topstaat, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.

Wil je een kiepschuifpui laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen, of door ons te bellen. Wij gaan ervoor zorgen dat je een op maat gemaakt voorstel krijgt. En ga je akkoord, dan kunnen we vaak al snel aan de slag. De schuifpuien worden in de regel snel geleverd, zodat je snel kunt genieten van al het moois dat ze te bieden hebben.

Vragen, contact en advies

Heb je vragen over onze schuifpuien of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat je altijd goed geholpen wordt. Ook als je meer wilt weten over kunststof kozijnen of andere verduurzamende kunststof elementen aan je huis, zijn we er voor je.