Schuifpui 4 delig

Schuifpuien komen in allerlei soorten en maten en zijn perfect geschikt als doorgang naar de tuin of een terras. Echter, wanneer je echt een brede gevel hebt en zoekt naar iets bijzonders, is een schuifpui 4 delig de ideale oplossing. Deze pui bestaat uit vier delen en vormen een perfecte doorgang, die tegelijk zorgt voor veel lichtinval en uitstekende isolatie.

Waarom een 4 delige schuifpui?

Een mooie doorgang naar de tuin of het terras is natuurlijk een fijne toevoeging aan je huis. Het probleem van bijvoorbeeld openslaande deuren is echter dat ze wel de nodige ruimte innemen. Wie kiest voor een schuifpui zal die ruimte niet hoeven inleveren en wie kiest voor een kunststof schuifpui 4 delig, heeft een schuifpui die wel tot acht meter breed kan zijn en die je woning volledig transformeert. En welke variant je ook kiest, een hefschuifpui, een kiepschuifpui of een harmonica schuifpui, ze brengen allemaal hetzelfde: een zeer robuust gebouwde pui, die gemakkelijk te bedienen is en dankzij zijn isolerende werking en kunststof behuizing ook geldt als een zeer duurzame toevoeging.

Voordelen vierdelige schuifpui

  • Tot wel acht meter breed
  • Robuust gebouwd
  • Veel lichtinval
  • Weinig onderhoud
  • Neemt geen ruimte in beslag
  • Isoleert uitstekend
  • Gemakkelijk te opereren
  • Op maat gemaakt

Een kunststof schuifpui 4 delig als duurzame investering

Duurzaamheid is het grote sleutelwoord als het gaat om investeringen aan je huis. En waar menigeen denkt aan een warmtepomp of extra isolatie, vormt een 4 delige schuifpui van kunststof ook een zeer duurzame investering. Dat komt onder andere door het glas - ze komen met dubbel of triple glas - maar ook door de slimme kamers in de constructie, die zijn ontworpen om warmte vast te houden en koude juist zoveel mogelijk buiten de deur te laten. Dit maakt van een kunststof schuifpui 4 delig een enorm waardevolle toevoeging aan je huis; we willen allemaal de gasrekening zo laag mogelijk houden en dus zullen we ons best moeten doen om dit te bewerkstelligen. Met een 4 delige hefschuifpui zet je dus niet alleen een stap in de juiste richting, maar creƫer je ook een zeer fraaie doorgang naar je tuin of terras, over een breedte die kan oplopen tot maar liefst acht meter.

Een 4 delige schuifpui laten installeren door Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel zijn we zeer ervaren in het vakgebied en dat is te zien. Een schuifpui 4 delig wordt door ons eerst zeer nauwkeurig ingemeten, zodat we zeker weten dat de pui perfect past en dus geen tochtgaten zal toelaten. Deze nauwkeurige handelswijze betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op vakwerk en hoewel zelfs een vierdelige schuifpui in de regel prima zelf te installeren is, helpen we je graag met deze klus. Ook staat duurzaamheid bij ons hoog op de prioriteitenlijst; zowel in het materiaal van de pui zelf, als in de middelen die we gebruiken om de pui te plaatsen.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over de verschillende schuifpuien die we aanbieden, of wil je meer weten over het inmeten? Of misschien wil je zelf de pui plaatsen, maar kan je wel wat tips gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel ervaring en staan altijd voor je klaar om je te helpen met de verschillende vragen die je maar kunt hebben. Op die manier weet je bij Kozijn en Gevel altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.