Schuifpui 2 delig

Wie een relatief kleine gevel heeft, wil er natuurlijk alles aan doen om zoveel mogelijk ruimte te besparen bij het zorgen voor een mooie entree naar de tuin. Openslaande deuren zijn mooi, maar zorgen ook voor extra ruimte die ingenomen wordt. De beste oplossing? Een schuifpui 2 delig. Deze schuifpui is eenvoudig in gebruik, geeft een fraaie lichtinval en neemt geen extra ruimte in beslag. Dit maakt hem ideaal voor mensen met een kleine gevel, die een manier zoeken om wel lekker naar buiten te kunnen.

Waarom een kunststof schuifpui 2 delig?

Het mag geen verrassing zijn, maar een kunststof schuifpui 2 delig bestaat uit twee delen: een vaste deur en een schuifdeur. De schuifdeur kan opengeschoven worden - je mag zelf weten of die deur van links naar rechts of van rechts naar links opent - en in tegenstelling tot bij openslaande deuren, neemt het geen ruimte in beslag. Een schuifpui biedt sowieso een hele lijst voordelen; van extra lichtinval tot een uitstekende isolatie dankzij dubbel of triple glas. Met andere woorden: het is een hele fijne toevoeging aan je huis.

Voordelen 2 delige schuifpui

  • Perfect voor kleinere woningen
  • Meer lichtinval
  • Isoleert uitstekend
  • Op maat gemaakt en past dus perfect
  • Snel geplaatst
  • Neemt geen ruimte in beslag
  • Een makkelijke entree naar de tuin

De duurzaamheid van een tweedelige schuifpui

Omdat de schuifpuien van Kozijn en Gevel allemaal van kunststof zijn, is een kunststof schuifpui 2 delig een zeer duurzame oplossing. Deze schuifpuien vragen amper onderhoud - enkel schoonmaken volstaat in de regel - en ze gaan tientallen jaren probleemloos mee. Daar komt bij dat een 2 delig schuifpui ook zeer goed isoleert dankzij dubbel of triple glas. Hiermee wordt kou buiten gehouden en blijft je woning langer warm. Dit maakt van een schuifpui 2 delig een verduurzamende investering in je huis, die zichzelf op termijn zal terugverdienen. En omdat je ze in alle kleuren kunt krijgen, zal je ook altijd iets vinden dat goed past bij je woning.

Bestel je kunststof schuifpui 2 delig bij Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel zijn we een expert in het inmeten en plaatsen van schuifpuien. Of het nou om een kiepschuifpui gaat, een hefschuifpui of een harmonica schuifpui, wij hebben het allemaal en zorgen ervoor dat het perfect past in je woning. Voordat we de pui plaatsen, gaan we het eerst nauwkeurig inmeten, zodat je straks zeker weet dat je pui perfect past en dat er geen tocht kan binnendringen. Doordat we dit zo strak inmeten, zal de pui ook goed blijven schuiven en hoef je ook niet bang te zijn dat het ergens gaat klemmen. Wij kunnen de schuifpui 2 delig snel leveren, zodat jij ook weer snel kunt genieten van alle positieve aspecten ervan.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een tweedelige schuifpui, of wil je meer weten over de verschillende puien die we aanbieden? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring in het vak en kunnen je dus goed helpen met al je vragen en verzoeken. En ben je er al uit en wil je graag dat we langskomen voor een inmeting? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier. Hier vraag je een vrijblijvende offerte aan en zorgen we ervoor dat je straks een prachtige tweedelige schuifpui hebt, waar je nog vele jaren plezier van zult beleven.