Schuifpui op maat

Een fraaie schuifpui is echt een zeer waardevolle toevoeging aan elke woning. Het zorgt voor veel meer lichtinval, het isoleert uitstekend en het neemt ook nog eens veel minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld openslaande deuren. Echter, elk huis is verschillend en dus is het belangrijk dat de pui precies past. Doet het dat niet, dan schuift hij niet lekker open en krijgt tocht de kans om binnen te dringen. Met een schuifpui op maat weet je zeker dat alles perfect past en dat je optimaal geniet van je pui.

Waarom een schuifpui op maat?

Hoe fraai een schuifpui ook is, als hij niet goed past heb je er bijzonder weinig aan. Daarom is het belangrijk dat de pui perfect op jouw woning wordt afgestemd. Dat betekent dat we bij Kozijn en Gevel altijd nauwkeurig komen inmeten, voordat we een kunststof schuifpui op maat komen installeren. Dit inmeten wordt door onze experts gedaan, zodat we altijd staan voor de nauwkeurigheid en precies weten wat we doen. Een schuifpui op maat laten maken betekent dat je een toevoeging aan je huis hebt die precies past en waar je zodoende optimaal gebruik van kunt maken. Zowel in gebruik als in isolatie is deze pui vervolgens ideaal.

Voordelen van een schuifpui op maat

  • Hij wordt altijd optimaal ingemeten
  • Geen tocht, geen klemmende schuifdeur
  • Optimale lichtinval
  • Puien tot wel acht meter breed
  • Neemt amper ruimte in beslag
  • Optimale isolatie dankzij dubbel of triple glas

Wat zijn de schuifpui op maat prijzen?

Natuurlijk wil je vooraf weten wat je moet betalen als je een schuifpui op maat wilt laten maken. Echter, die prijs hangt af van enkele verschillende factoren. Zo is het type schuifpui bepalend; wil je hefschuifpui, een kiepschuifpui of een harmonica schuifpui? Vervolgens is de maat een belangrijke factor - hoe groter de pui, hoe hoger de kosten zullen zijn. Tenslotte is het belangrijk hoe isolerend je de pui wilt hebben. Er is een verschil tussen dubbel of triple glas en dat verschil is ook te merken in de prijs. Daarom bieden we bij Kozijn en Gevel altijd een op maat gemaakte offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Een kunststof schuifpui op maat bij Kozijn en Gevel

Natuurlijk heb je altijd een standaard maat schuifpui en ook die zijn door ons prima te leveren, maar wil je echt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden, dan is een schuifpui op maat de perfecte oplossing. De pui zal in de regel niet heel veel afwijken van de standaardmaten, maar het geheim zit hem in de details. Door zeer nauwkeurig in te meten, weten we precies hoe we de pui optimaal kunnen laten passen. Bij Kozijn en Gevel hebben we vele jaren ervaring in het vak, waardoor we beschikken over de kennis en kunde die nodig is om dit soort klussen snel en doeltreffend uit te voeren.

Vragen, contact en advies

Wil je meer weten over onze werkwijze, of heb je vragen over de verschillende soorten schuifpuien die je bij ons kunt bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben de ervaring die nodig is om je vragen duidelijk en volledig te beantwoorden. Hiermee weet je straks precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.