Kunststof kozijnen plaatsen in Groningen

Kunststof kozijnen bieden een hoop voordelen ten opzichte van hun houten equivalenten. Hout vereist onderhoud en wie hout lange tijd niet behandelt, zal zien dat de kwaliteit ervan achteruit sprint. En dit is zonde, want het herstellen van een houten kozijn kan flink in de papieren lopen.

Om dat probleem voor eens en altijd te verhelpen, is kunststof kozijnen plaatsen in Groningen de ideale oplossing. Kozijn en Gevel plaatst deze kozijnen op maat, zodat je straks optimaal kan genieten van de isolerende en geluiddempende werking en niet niet bang hoeft te zijn voor onderhoud.

Kunststof kozijnen in Groningen zijn een ideale oplossing wanneer je nieuwe kozijnen wilt.

Kunststof kozijnen plaatsen in Groningen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

Kies voor Aluplast of Gealan

Bij Kozijn en Gevel vinden we het belangrijk dat er wat te kiezen valt en dus heb je bij ons de keuze uit twee merken: Aluplast en Gealan. Beide merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid, maar er is natuurlijk wel wat onderscheid. Hiermee zorg je er altijd voor dat je kunststof kozijnen laat plaatsen in Groningen die perfect bij jou en je huis passen.

 • Aluplast - Kunststof kozijnen van Aluplast staan bekend om hun zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding en zijn bijzonder energie-efficiënt. Dit maakt ze bijzonder populair en het is dan ook niet gek dat deze kozijnen behoren tot de best verkochte van het land.
 • Gealan - De kozijnen van Gealan zijn het neusje van de zalm. Uitstekende kwaliteit, een sterk isolerende werking en een prima geluiddemping. Daar komt nog eens bij dat ze ook erg goed beschermen tegen kwaadwillenden; inbrekers zullen het uitzonderlijk moeilijk vinden om langs een kozijn van Gealan te komen.

Ben je er nog niet helemaal over uit welke je gaat kiezen? Neem dan vooral contact met ons op; wij loodsen je graag door het proces, zodat je straks een weloverwogen keuze maakt.

De voordelen van kunststof kozijnen in Groningen

De voordelen van kunststof kozijnen in Groningen zijn legio en gaan verder dan alleen het feit dat ze vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Want hoewel dat natuurlijk een zeer fijne eigenschap is, is er veel meer dat de kunststof kozijnen zo aantrekkelijk maakt. We zetten de voordelen graag even op een rijtje.

 • Ze zijn onderhoudsarm; je hoeft ze alleen af en toe even schoon te maken
 • Ze isoleren uitstekend, wat deze kozijnen tot een zeer duurzame investering maken
 • Ze zijn geluiddempend, zodat eventuele overlast flink verminderd wordt
 • Ze gaan lang mee, tot tientallen jaren
 • Omdat het een verduurzamende investering is, is subsidie vaak mogelijk
 • Ze worden volledig op maat gemaakt en geplaatst

De kunststof kozijnen in Groningen worden op maat gemaakt

Kunststof kozijnen functioneren het beste als ze helemaal passen. Immers; als dat niet het geval is, krijg je kiertjes en naadjes, die ervoor zorgen dat er tocht kan binnenkomen. En dit is zonde, want juist die isolerende werking maakt ze zo waardevol. Om dat te voorkomen, zorgen we er bij Kozijn en Gevel voor dat alle kozijnen perfect op maat worden gemaakt.

Voordat we kunststof kozijnen plaatsen in Groningen, komen we eerst bij je langs voor een gratis inmeting. Kunststof kozijnen laten inmeten gebeurt nauwkeurig, zodat we straks zeker weten dat ze perfect passen en je optimaal van deze kozijnen kan gaan genieten. Zo haal je het maximale uit je kunststof kozijnen in Groningen.

Kunststof kozijnen in Groningen worden volledig op maat gemaakt en gemonteerd.

Subsidiemogelijkheden

De overheid wil de mensen graag stimuleren als ze zoeken naar manieren om hun huis te verduurzamen. Daarom is er subsidie beschikbaar gesteld voor deze projecten. Die subsidie is bedoeld voor isolatie, een warmtepomp, of dus kunststof kozijnen. Er zitten wel wat regels verbonden aan deze subsidie - zo moet je altijd twee elementen installeren - maar daar kunnen we je prima mee helpen.

Als je vragen hebt over deze subsidie en de regels die hier aan vast zitten, ben je welkom om contact met ons op te nemen. Onze experts weten niet alleen precies hoe je deze subsidie moet aanvragen, maar ze kunnen je ook van alles vertellen over de verschillende regels die erbij komen kijken. Kunststof kozijnen plaatsen in Groningen wordt een stuk voordeliger als de kosten gedrukt kunnen worden.

Profiteer van onze tevredenheidsgarantie

Bij Kozijn en Gevel begrijpen we dat kunststof kozijnen plaatsen in Groningen een ingrijpende klus is. Je huis wordt toch even overhoop gehaald en dat is met name bij mensen met kleine kinderen soms een uitdaging. Daarom zorgen we er altijd voor dat we netjes werken en onze spullen altijd opbergen, zodat je je huis gewoon kan blijven gebruiken.

We werken met een honderd procent tevredenheidsgarantie, die ervoor zorgt dat je straks volledig content bent als wij ons werk hebben gedaan. Zo zorgen we ervoor dat we pas vertrekken als de kozijnen er netjes in zitten en jij je gang weer kan gaan en mocht dat iets langer duren dan gepland, dan doen we daar absoluut niet ingewikkeld over. We willen dat dit op alle fronten een positieve ervaring wordt en daar doen we alles aan.

Vragen, contact en advies

We begrijpen dat je soms wat extra vragen kan hebben voordat we kunststof kozijnen komen plaatsen in Groningen. Daarom kan je altijd contact met ons opnemen, zodat onze experts je haarfijn uit kunnen leggen wat er gaat gebeuren. En ook als je vragen hebt over de verschillende kozijnen en hun eigenschappen, of over de subsidieregelingen die mogelijk zijn, hebben onze experts een antwoord. We komen graag bij je langs voor een gesprek en kunnen vervolgens gelijk onze gratis inmeting verrichten. Hiermee ben je gelijk een goed eind op weg en kan je alvast uitkijken naar al het goede dat de kunststof kozijnen in Groningen te bieden gaan hebben.

Dus aarzel niet en neem contact op met onze experts, zodat ze alle vragen kunnen beantwoorden en eventuele barrières weg kunnen nemen. Zo weet je straks precies wat er gaat gebeuren en van welke voordelen je allemaal gaat profiteren. En overigens werken we een brede regio; ben je op zoek naar kunststof kozijnen Drenthe of omstreken zoals:

Dan staan wij voor je klaar.

Kunststof kozijnen plaatsen in Groningen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan