Kunststof kozijnen laten inmeten

Het inmeten van kunststof kozijnen is een klus die veel nauwkeurigheid vereist. Een kozijn komt namelijk het beste tot zijn recht als hij perfect geplaatst is. Alleen dan isoleert hij op z’n best en worden de buitengeluiden optimaal gedempt. Om te voorkomen dat je kozijn niet helemaal goed geplaatst wordt, doen we deze inmetingen altijd zelf, gratis en voor niets. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten en missen daarom helemaal niets. En omdat we de inmeting zelf doen, weten we zeker dat de installatie van het kozijn zonder verrassingen zal verlopen.

Waarom niet zelf inmeten?

Elk huis is verschillend en elk huis heeft zijn eigen uitdagingen. Met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan, weten we precies waar we op moeten letten bij het inmeten van een nieuwe kozijn. De installatie die volgt, gebeurt dan op basis van onze eigen metingen, waardoor we altijd precies weten waar we aan toe zijn. Als klant weet je zeker dat de volledige installatie volgens onze hoge standaarden gedaan wordt en aangezien deze inmeting gratis gebeurt, hoef je niet bang te zijn voor extra kosten.

Het inmeten van de kunststof kozijnen vraagt precisie en ervaring.

Waarom is een nauwkeurige inmeting zo belangrijk?

Een kunststof kozijn biedt veel voordelen ten opzichte van een houten kozijn. Niet alleen is een kozijn van kunststof bijna helemaal onderhoudsvrij, je profiteert ook nog eens van de uitstekende isolerende werking van deze kozijnen. Moderne kunststof kozijnen zijn helemaal ontworpen om warmte vast te houden. Wie een dwarsdoorsnede van een kunststof kozijn bekijkt, ziet dat deze uit allerlei kamers bestaat die voor extra isolatie zorgen. Dankzij deze kozijnen is je huis dus een stuk makkelijker warmer te krijgen en te houden, wat weer terug te zien is op je energierekening. Veel van deze isolerende werking gaat echter verloren als het kozijn niet goed is ingemeten. Een slecht passend kozijn laat alsnog tocht door via kiertjes of gaatjes, waarmee veel van die onderscheidende kwaliteiten weer verloren gaan.

Daarom hechten we bij Kozijn en Gevel veel waarde aan het nauwkeurig inmeten van alles wat we doen. Meten is, ook hier, weten. Onze ervaring stelt ons in staat om snel te zien waar we op moeten letten en verzekert ons ervan dat we niks over het hoofd zien. Op basis van onze metingen kan vervolgens de installatie plaatsvinden, in de wetenschap dat het allemaal aan onze eigen hoge standaarden heeft voldaan.

Een nette en snelle installatie van je kozijn

Het installeren van een kunststof kozijn is een ingrijpende klus. Het oude kozijn moet eruit en het nieuwe moet erin. Dit haalt je huis natuurlijk tijdelijk overhoop. Bij Kozijn en Gevel willen we de ‘overlast’ die dit brengt echter zoveel mogelijk beperken. Wij begrijpen dat er in je huis gewoon geleefd wordt, ook als we ermee aan de slag zijn. Daarom houden onze medewerkers de werkomgeving zo opgeruimd mogelijk. Bij ons vind je geen rondslingerend materiaal of gevaarlijk werktuig in de weg. Ook als je kleine kinderen in huis hebt, houden we hier rekening mee. Wij zijn bij onze klanten te gast en willen dan ook dat de impact van de installatie zo klein mogelijk blijft.

We vinden het ook belangrijk dat het nieuwe kozijn zo snel mogelijk geïnstalleerd wordt, zonder dat de kwaliteit van de installatie hier op moet inleveren. En mocht het toch iets langer duren dan vooraf gepland, dan vertrekken we niet voordat het kozijn er goed in zit. Een snelle installatie is fijn, een nauwkeurige installatie is fijner.

Na het inmeten van je kozijnen, worden deze vakkundig geïnstalleerd.

Volledige ontzorging

Er is veel om op te letten bij het verbeteren van je huis. Naast een goede inmeting is er natuurlijk de plaatsing van een kozijn, maar heb je wel eens nagedacht over subsidie? Het is namelijk mogelijk om subsidie te krijgen op de kozijnen, mits je de installatie ervan combineert met een andere, duurzame upgrade van je huis. Om dit goed te regelen, is de nodige kennis van zaken nodig. En omdat we begrijpen dat lang niet iedereen die kennis in huis heeft, bieden we aan om de volledige subsidie-aanvraag voor onze rekening te nemen. Wij weten namelijk precies waar we op moeten letten en kunnen de aanvraag eenvoudig doorvoeren, zodat jij straks zorgeloos veel geld kan besparen om de verduurzaming van je huis.

Kunststof kozijnen laten inmeten?

Wil jij ook profiteren van al het goeds dat kunststof kozijnen te bieden hebben? En vind je het belangrijk dat de installatie snel en goed verloopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij begeleiden je in het complete proces. Van inmeten tot subsidie-aanvraag, van het plaatsen tot de nazorg, Kozijn en Gevel vertrekt niet voordat jij volledig tevreden bent en optimaal kan profiteren van de vele voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben.