Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel? Dan ben je bij Kozijn en Gevel aan het juiste adres. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en bieden altijd een tevredenheidsgarantie. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan tot wel 50 jaar mee.

Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar, waardoor jij zelf beslist hoe jouw nieuwe kozijnen er uit komen te zien. Met de kunststof kozijnen van Kozijn en Gevel kun jij al je zorgen uit handen geven en leef jij nog fijner in je eigen woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel zorgt voor een mooie, vernieuwde uitstraling van je woning.

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Houten kozijnen brengen een hoop onderhoud met zich mee, dat weet iedereen die deze kozijnen in zijn woning heeft. Hout gaat na verloop van tijd rotten en dan is het einde nabij. Je moet de kozijnen blijven behandelen om ervoor te zorgen dat ze mooi blijven. Dit kan behoorlijk in de kosten lopen. Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel is dan ook een uitstekend alternatief als je het onderhoud wilt verminderen.

Daarnaast zorgt deze soort kozijnen voor een goede isolatie en wordt geluid meer gedempt. Een andere mooie bijkomstigheid is dat je de kunststof kozijnen in Overijssel in verschillende kleuren en soorten kunt laten plaatsen, waardoor het altijd goed aansluit op de rest van jouw woning.

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel is maatwerk

Het plaatsen van kunststof kozijnen is maatwerk, dat weten wij bij Kozijn en Gevel. Wanneer een kozijn op de verkeerde manier wordt geplaatst of de maten zijn verkeerd opgenomen, dan kunnen er tochtplekken ontstaan. Dat is zonde van alle moeite die is genomen tijdens het plaatsen (en uiteraard ook van de kosten). Bij Kozijn en Gevel vinden wij het dan ook van groot belang dat wij de kunststof kozijnen inmeten. Zo kunnen we het op de millimeter nauwkeurig doen en weten we zeker dat we de kozijnen perfect aangesloten kunnen plaatsen. Iedere woning is tenslotte anders en de kleinste meetfout kan al voor grote problemen zorgen.

De voordelen van kunststof kozijnen

 • Kunststof kozijnen in Overijssel zijn onderhoudsarm, waardoor je er niet veel werk aan hebt
 • De kozijnen dragen bij aan de isolatie van je woning
 • Het plaatsen van kunststof kozijnen komt in aanmerking voor subsidie
 • Ze worden volledig op maat gemaakt en gemonteerd
 • Ze hebben een lange levensduur
 • Kunststof kozijnen hebben een geluiddempend effect, waardoor geluidsoverlast verminderd wordt

Het onderhoud van kunststof kozijnen

Het onderhouden van kunststof kozijnen in Overijssel is eigenlijk erg simpel en vraagt niet veel van je. Eeuwig schuren en bijschilderen is in ieder geval niet meer nodig, maar het kozijn moet natuurlijk wel worden schoongehouden voor de mooiste uitstraling. Gebruik hiervoor wat zeepsop en een normale spons. Zorg dat je geen schuursponzen en agressieve middelen gebruikt. Hiermee loop je het risico dat je de kozijnen beschadigt en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt met je mooie, nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel is een klus die je perfect kunt uitbesteden aan Kozijn en Gevel. Wij voeren de klus op een professionele manier voor je uit, waarbij wij gebruik maken van hoogwaardige materialen. Onze experts weten precies hoe ze de kozijnen tot op de millimeter nauwkeurig kunnen laten passen. Hierdoor weet je zeker dat je kunststof kozijnen naadloos zijn aangesloten, waardoor je optimaal profiteert van de voordelen.

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel dient te worden gedaan door een expert.

Welke kunststof kozijnen gebruiken wij?

Bij Kozijn en Gevel houden wij de keuze voor de juiste kunststof kozijnen eenvoudig. Bij ons hoef je niet te kiezen tussen alle verschillende soorten. Wij maken enkel gebruik van de twee, voor ons, beste merken: Gealan en Aluplast. Beide merken zijn volgens ons echt het neusje van de zalm, waardoor je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

 • Gealan: Gealan kozijnen zijn van topkwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Kwaliteit en een goede isolatie staat bij dit merk dan ook bovenaan. Ook dragen de kunststof kozijnen van Gealan bij aan inbraakbeveiliging en geluiddemping.
 • Aluplast: De kozijnen van Aluplast staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kozijnen isoleren je woning uitstekend en zijn daarmee zeer energie-efficiënt. Niet voor niks dat deze kozijnen tot de best verkochte soorten behoren.

Subsidie aanvragen voor kunststof kozijnen in Overijssel

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel is altijd de moeite waard, maar het is wel een prijzige investering in je woning. Het is dan ook meer dan logisch dat je hier eerst goed over na wilt denken of nog moet sparen. Gemeenten hechten vaak erg veel waarde aan het verduurzamen van woningen en willen dit dan ook stimuleren. Daarom is er een speciaal potje voor dit soort dingen en kun je hier dus ook subsidie voor aanvragen. Geen idee waar je moet beginnen bij zo’n aanvraag? Wij nemen je mee in het proces of kunnen zelfs de complete aanvraag uit handen nemen.

Hoge kwaliteitsgarantie

Bij Kozijn en Gevel maken wij enkel gebruik van de beste materialen en voeren wij onze werkzaamheden nauwkeurig uit. Dit begint al bij het inmeten van de kozijnen. Dit doen wij zelf waardoor we precies weten wat de maten moeten zijn van de nieuwe kozijnen. Ook tijdens het plaatsen van de nieuwe kozijnen maken wij gebruik van onze kennis en expertise. Hierdoor kunnen we de kozijnen zo precies plaatsen dat er geen kieren of tochtplekken ontstaan. Wij durven dan ook 100% tevredenheidsgarantie te bieden op het resultaat wat wij afleveren.

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel? Dan vinden wij het belangrijk dat jij en jouw gezin ook tijdens de uitvoering van de klus tevreden zijn en gewoon in jullie huis kunnen leven. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij onze werkplek veilig en netjes houden en ruimen aan het eind van een werkdag alles netjes op. Lukt het om bepaalde redenen niet om de klus op de afgesproken tijd af te maken, dan blijven wij gewoon net zo lang tot de klus wel is afgerond. We vinden het immers belangrijk dat onze klant niet langer dan noodzakelijk is met een open gevel zit.

Contact opnemen met de kozijn expert

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel is niet iets wat je zomaar laat doen. Bij Kozijn en Gevel vinden wij het dan ook erg belangrijk dat wij je kunnen helpen tijdens het proces. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste beslissingen maakt. Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken dan samen met jou de mogelijkheden en laten je wat samples zien van wat we te bieden hebben. Voor deze afspraak hoef jij je huis niet uit, want wij komen gewoon bij jou langs. Hierdoor kunnen we ook meteen de grootte van de klus inschatten en kunnen we zelfs meteen beginnen met inmeten.

Ben jij er al van overtuigd dat kunststof kozijnen laten plaatsen in Overijssel voor jou de juiste keuze is? Neem dan ook contact met ons op. Wij helpen je bij het aanvragen van subsidie en beginnen direct aan de rest van de stappen om ervoor te zorgen dat jij snel kunt profiteren van al het goeds dat kunststof kozijnen te bieden hebben. Naast Overijssel plaatsen wij ook

Kunststof kozijnen plaatsen in Overijssel?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan