Kunststof kozijnen plaatsen in Friesland

Iedereen die thuis houten kozijnen heeft, weet welke nadelen hieraan kleven. Met name het onderhoud is een behoorlijke klus, omdat het hout de nodige liefde en behandeling nodig heeft om weer een aantal jaren vooruit te kunnen. Dit maakt het onderhoud vrij arbeidsintensief en zeker bij oude kozijnen kan de isolatie ook nog eens te wensen overlaten. Kunststof kozijnen plaatsen in Friesland is een uitstekende oplossing. Hiermee neem je kozijnen die niet alleen onderhoudsarm zijn en probleemloos tientallen jaren meegaan, je haalt ook nog eens kozijnen in huis die uitstekend isoleren en hiermee in aanmerking komen voor de nodige subsidie.

Kunststof kozijnen in Friesland geven een unieke uitstraling aan je woning

Kunststof kozijnen laten plaatsen?

Kozijn en Gevel plaatst je kozijnen nauwkeurig en snel, zodat je optimaal kan profiteren
van alle voordelen kunststof kozijnen te bieden hebben.

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Verkoop particulier & zakelijk
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen

Kies voor kozijnen van Aluplast of Gealan

Bij Kozijn en Gevel bieden we twee soorten kunststof kozijnen aan, die allebei gelden als kwalitatief hoogstaand en goed isolerend. De merken Aluplast en Gealan staan voor kwaliteit en duurzaamheid, waarmee je altijd zeer capabele kozijnen in huis haalt. Natuurlijk zijn er wel verschillen, maar onderaan de streep heb je altijd te maken met uitstekende kwaliteit.

 • Aluplast - De kozijnen van Aluplast staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en zijn zeer energie-efficiënt. Wie deze kunststof kozijnen laat plaatsen in Friesland, neemt een van de populairste kozijnen die er te krijgen zijn.
 • Gealan - Wie kiest voor de kozijnen van Gealan, kiest voor topkwaliteit. Deze kozijnen gelden als het neusje van de zalm en zijn niet alleen sterk isolerend, ze blinken ook nog eens uit in geluiddemping. Eventuele geluidsoverlast wordt hiermee zeer succesvol tegengegaan. Een ander pluspunt is de uitstekende inbraakbeveiliging die deze kozijnen bieden.

Natuurlijk helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vooral contact met ons op als je twijfelt over het juiste kozijn; wij zorgen ervoor dat je kiest wat het beste bij jouw situatie past.

De vele voordelen van kunststof kozijnen in Friesland

Kunststof kozijnen plaatsen in Friesland brengt flink wat voordelen met zich mee, die het tot een zeer aantrekkelijke investering maken. Het is immers niet voor niets dat de overheid deze kozijnen ziet als duurzame investering, waarvoor subsidie mogelijk is.

 • Ze zijn onderhoudsarm; af en toe schoonmaken volstaat
 • Ze isoleren uitstekend; kou blijft buiten en warmte blijft binnen
 • Ze zijn geluiddempend; geluidsoverlast wordt flink verminderd
 • Ze gaan tientallen jaren mee
 • Omdat het een duurzame investering is, is subsidie vaak mogelijk
 • Ze worden volledig op maat gemaakt en geplaatst

Kunststof kozijnen in Friesland worden volledig op maat gemaakt

Wie kunststof kozijnen wil laten plaatsen in Friesland, wil natuurlijk dat deze kozijnen zo goed mogelijk passen. Wanneer dat niet het geval is, zal je zien dat er kleine kieren ontstaan, waar tocht langs kan gaan. En dit is natuurlijk zonde, want kunststof kozijnen zijn juist ontwikkeld om goed te isoleren. Om er zeker van te zijn dat je alles uit je kunststof kozijnen in Friesland haalt, komen we allereerst de kozijnen hoogstpersoonlijk inmeten. Inmeten van kunststof kozijnen zorgt ervoor dat we tot op de millimeter nauwkeurig weten wat de afmetingen van deze kozijnen moeten zijn, zodat ze straks perfect passen. Op die manier haal je het maximale uit je kunststof kozijnen in Friesland en merk je al snel wat een verschil ze maken ten opzichte van je oude kozijnen.

Kunststof kozijnen in Friesland worden handmatig ingemeten en op maat gemaakt.

De mogelijkheid op subsidie

Het verduurzamen van je huis wordt steeds belangrijker en om dit te stimuleren, heeft de overheid verschillende subsidiepotjes samengesteld. Hieruit kan getapt worden als mensen hun huis aanpassen met verschillende verduurzamende elementen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp, goede isolatie, of dus kunststof kozijnen. Nu zijn er wel enkele voorwaarden verbonden aan deze subsidie, maar daar kunnen we je prima bij helpen.

Wil je graag gebruik maken van deze regeling, maar weet je niet precies aan welke voorwaarden je moet voldoen, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten. En wil je dat wij je helemaal ontzorgen, dan kunnen we de subsidieaanvraag ook voor je doen. Op die manier wordt kunststof kozijnen plaatsen in Friesland wel heel voordelig en zal je net even wat meer genieten van de duurzame kozijnen die je huis energie-efficiënter maken.

Kozijn en Gevel werkt met tevredenheidsgarantie

Als je kunststof kozijnen wil laten plaatsen in Friesland, weet je dat er even flink aan je huis gewerkt wordt. Zeker in tijden van veel thuiswerken kan dat een behoorlijke impact zijn en dus willen wij dit een zo soepel mogelijk klusje maken, zonder dat we een grote rommel achterlaten. Daarom werken wij met een honderd procent tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat we netjes werken, onze spullen altijd goed opruimen en niet vertrekken voordat het kozijn goed zit en je je huis weer normaal kan gebruiken.

Ook in huizen waar kleine kinderen wonen, moet het altijd veilig zijn - ook als wij aan de slag zijn met je nieuwe kunststof kozijnen in Friesland. Daarom zorgen wij ervoor dat de impact van de klus zo minimaal mogelijk is en dat je je huis zo normaal mogelijk kan blijven gebruiken als we bezig zijn.

Vragen, contact en advies

Een investering als kunststof kozijnen plaatsen in Friesland betekent vaak dat mensen nog wel wat vragen hebben voordat ze overgaan tot de aanschaf. Dat is geen enkel probleem; wij beantwoorden ze graag en nemen zo alle onzekerheden voor je weg. Of het nou vragen zijn over de werking van de kozijnen, of over het aanvragen van de subsidie, wij kunnen ze probleemloos beantwoorden en als het moet, kunnen we je ook nog eens volledig ontzorgen.

In dat geval kunnen we bijvoorbeeld de subsidieaanvraag voor onze rekening nemen, zodat je niet verdrinkt in de papierwinkel en je zeker weet dat je er het maximale uit haalt. En overigens werken we niet alleen in Friesland, maar door het hele land. Wil je dus bijvoorbeeld kunststof kozijnen in Groningen, kunststof kozijnen in Drenthe of kunststof kozijnen in Overijssel, dan staan we altijd voor je klaar.

Kunststof kozijnen plaatsen in Friesland?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan