Kunststof kozijnen in Drenthe

Houten kozijnen hebben als nadeel dat ze na een tijdje kunnen gaan rotten. Iedereen die hier ervaring mee heeft, weet dat dit veel onderhoud vraagt. Wanneer de houten kozijnen ernstig verouderd zijn, dan weet je dat het tijd is voor iets nieuws: kunststof kozijnen. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, maar heb je ook meteen een uitstekende isolatie en geluiddemping.

Wij hebben veel kennis en expertise in het plaatsen van kunststof kozijnen in Drenthe en kan deze klus daarom perfect voor je uitvoeren. Wij nemen je mee in het proces en zorgen ervoor dat dit tot in de puntjes af wordt gewerkt.

Kozijn en gevel werkt jouw kunststof kozijnen in Drenthe tot in de puntjes af

Kunststof kozijnen plaatsen in Drenthe?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen


Onze kunststof kozijnen

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen in Drenthe, dan heb je keuze uit verschillende soorten. Bij Kozijn en Gevel bieden wij kozijnen aan van de merken Aluplast en Gealan. Beide merken verzekeren je van kunststof kozijnen van hoge kwaliteit.

 • Aluplast: De kozijnen van Aluplast staan niet alleen erg goed op elk huis, ze zijn zeer energie-efficiënt en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit en een goede isolatie zorgt ervoor dat deze kozijnen tot de best verkochte kozijnen behoren.
 • Gealan: Wanneer je het over top kozijnen hebt, dan komt Gealan zeker ter sprake. Gealan heeft een lange levensduur en staat voor hoge kwaliteit. Naast kwaliteit en isolatie, zijn deze kozijnen ook erg goed in geluiddemping en inbraakbeveiliging.
Kunststof kozijnen in Drenthe zijn er in verschillende soorten en merken

Weet je niet zeker welk merk het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

De voordelen van kunststof kozijnen in Drenthe

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Drenthe heeft niet alleen als voordeel dat het de woning een frisse en fraaie uitstraling geeft, er zijn nog meer fijne bijkomstigheden. Vooral als je de kozijnen vergelijkt met zijn tegenhanger de houten kozijnen. Zo vragen houten kozijnen aanzienlijk meer onderhoud en hebben ze een kortere levensduur. Hout loopt namelijk het risico om na een tijdje te gaan rotten. Kunststof kozijnen in Drenthe zijn zo goed als onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Daarnaast isoleren ze de woning een stuk beter dan houten kozijnen, waardoor je kunt besparen op de energierekening.

De voordelen op een rijtje

 • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, hierdoor heb je er weinig werk aan
 • De kozijnen dragen bij aan een goede isolatie voor je woning, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd
 • Besparen op de energierekening
 • Hebben een lange levensduur en zijn kleurvast
 • Subsidie aanvragen is in vele gevallen mogelijk
 • Kunststof kozijnen in Drenthe worden volledig op maat gemonteerd

Op maat kunststof kozijnen plaatsen in Drenthe

Kunststof kozijnen inmeten is één van de belangrijkste stappen wanneer je deze kozijnen wilt laten plaatsen. Je wilt tenslotte dat de kozijnen naadloos aansluiten op jouw woning en geen tochtplekken. Deze tochtplekken kunnen het plezier van de kunststof kozijnen in Drenthe namelijk snel verminderen.

Omdat iedere woning anders is en alles in precisie moet worden opgenomen, is het belangrijk dat dit door een expert gebeurt. Wij sturen daarom altijd eerst één van onze experts langs voor een volledige gratis inmeting. Zo weten we zeker dat jouw kunststof kozijnen in Drenthe op de juiste manier geplaatst worden en kun jij genieten van het prachtige resultaat.

Kunststof kozijnen plaatsen in Drenthe wordt altijd op maat gedaan

Subsidie aanvragen

Het verduurzamen van woningen wordt door veel gemeenten gestimuleerd in de vorm van subsidies. De overheid heeft verschillende subsidiepotjes beschikbaar gesteld om mensen te helpen met het verduurzamen van de woning. Ook energiebesparing is hier een onderdeel van, waardoor kunststof kozijnen hier ook onder vallen.

Wil je bijvoorbeeld kunststof kozijnen Meppel laten plaatsen? Dan kun je hier veelal subsidie voor krijgen. Voorwaarde is hierbij wel dat er minimaal twee elementen worden geplaatst. Vragen over de subsidie? Wij beantwoorden deze vragen graag. We kunnen zelfs de complete aanvraag bij je uit handen nemen. Onze experts weten precies hoe ze deze subsidie moeten aanvragen, waardoor ze je kunnen helpen bij het regelen van de meest gunstige subsidieregeling voor jou.

Tevredenheid gegarandeerd

Bij Kozijn en Gevel hechten wij erg veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, maar ook minstens net zoveel aan de uitvoering van de klus. Daarom vinden wij het erg belangrijk om het inmeten persoonlijk te komen doen. Hierdoor weten wij zeker dat het goed gebeurt, waardoor wij met onze installatie 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden. Immers, alleen als een kozijn perfect past, haal je het optimale uit het kozijn.

Ieder kiertje kan ervoor zorgen dat de kozijnen minder efficiënt zijn. Ook vinden wij het erg belangrijk dat je gewoon kunt leven in je woning terwijl wij de kozijnen installeren. Wij zullen hier dan ook met zorg mee omgaan en al onze spullen weer netjes opruimen. We doen er alles aan om gevaarlijke situaties te voorkomen, zodat jij je veilig kunt bewegen in huis. We gaan pas naar huis als het werk af is.

Bij Kozijn en Gevel bieden wij 100% tevredenheidsgarantie op jouw kunststof kozijnen in Drenthe

Contact, informatie en advies

Kunststof kozijnen plaatsen in Drenthe is niet iets wat je van de één op de andere dag beslist. Het is tenslotte een grote stap en investering. Daarnaast heb je verschillende keuzes te maken wanneer je voor kunststof kozijnen in Drenthe wilt gaan. Om het je een stuk makkelijker te maken helpen wij je graag stap voor stap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen wij je verschillende voorbeelden laten zien van wat wij kunnen bieden. Hierdoor kun je van zowel de buitenkant als de binnenkant zien wat je kunt verwachten en kun je een keuze maken tussen de verschillende soorten kozijnen. Ook kunnen wij tijdens de afspraak meteen beginnen met het inmeten van de kozijnen. Hierdoor weten we precies wat we moeten doen en kunnen wij jou nog beter vertellen wat je kunt verwachten.

Ons werkgebied is niet alleen in Drenthe maar in een ruime regio, zo plaatsen wij ook onder andere:

Al zeker van je keuze voor kunststof kozijnen? Dat snappen wij helemaal! Neem gerust contact met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. Subsidie aanvragen voor deze verduurzaming van je woning? Ook hierbij helpen wij je graag. Kozijn en Gevel staat klaar om het maximale uit je woning te halen.