Kunststof kozijnen in Steenwijk

Met houten kozijnen blijf je bezig als het aankomt op onderhoud. Ze verkleuren, verweren en kunnen zelfs gaan rotten. Kunststof kozijnen in Steenwijk laten plaatsen is een uitstekende oplossing om van deze eeuwige onderhoudsklus verlost te worden. Kunststof gaat veel langer mee en vraagt weinig tot geen onderhoud. Het draagt bij aan de isolatie van je woning, sluit naadloos aan en je hebt zelfs kans op subsidie voor het plaatsen van de kozijnen.

Kunststof kozijnen in Steenwijk plaatsen is altijd maatwerk.

Kunststof kozijnen plaatsen in Steenwijk?

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Keurige afwerking
  • Snelle levering
Vraag een offerte aan

Waarom kunststof kozijnen in Steenwijk een goede toevoeging voor je woning zijn

Zijn de kozijnen van jouw woning nog van hout? Dan zou dat al genoeg reden moeten zijn om ze te vervangen voor de meer duurzame vorm: kunststof kozijnen. Zeker als je houten kozijnen door de jaren heen zijn verouderd en ze dat flink is aan te zien, doordat ze bijvoorbeeld zijn gaan rotten of afbladderen. Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten kozijnen:

  • Weinig tot geen onderhoud - In tegenstelling tot hout blijft kunststof lang mooi zonder dat je er al te veel onderhoud aan hoeft te plegen. Af en toe schoonmaken met een doekje is al meer dan voldoende.
  • Hoge isolatiewaarde - Kunststof kozijnen hebben een betere isolatiewaarde dan kozijnen van hout of aluminium. Kunststof kozijnen in Steenwijk dragen daarom bij aan de isolatie van je woning.
  • Het is altijd maatwerk - Het plaatsen van kunststof kozijnen is altijd maatwerk, waardoor de kozijnen naadloos aansluiten op je woning. Hierdoor maken vocht en tocht geen kans om je woning binnen te dringen.
  • Mogelijkheid tot subsidie - Laat je naast kunststof kozijnen ook nog een andere duurzame ingreep aan je huis doen? Dan kun je hier vaak subsidie voor krijgen. Wat deze subsidie precies voor jou betekent is afhankelijk van je persoonlijke situatie, maar het kan flink schelen.

Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel gebeurt altijd op maat

Standaardafmetingen bestaan niet als het gaat om het plaatsen van kozijnen. Omdat we kunststof kozijnen in Meppel altijd perfect willen plaatsen, zorgen we ervoor dat we alles zelf doen. kunststof kozijnen inmeten, het plaatsen, het testen, we willen zeker weten dat het volgens onze hoge standaarden plaatsvindt, zodat we ook zeker weten dat je straks het maximale uit je kunststof kozijnen in Meppel haalt. Het heeft immers weinig zin om een hagelnieuw kozijn te plaatsen, terwijl het eigenlijk niet goed past. Dit zorgt er immers voor dat je kleine openingen en kieren overhoudt, waar tocht eenvoudig langs kan gaan. Dat is zonde en dus staan onze experts klaar om het proces nauwkeurig en met veel zorg door te lopen, zodat je straks perfect passende kozijnen hebt, waar je tientallen jaren plezier van zult hebben.

Kunststof kozijnen in Steenwijk zijn een goede toevoeging aan je woning.

Onze keuzes in kozijnen

Bij Kozijn en Gevel werken wij enkel met kwaliteitsmaterialen. We bieden daarom twee verschillende soorten kozijnen in Steenwijk aan: Aluplast en Gealan. Beide merken staan bekend om de goede isolatie en de uitstekende kwaliteit.

  • Aluplast- Aluplast kozijnen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn heel energie-efficiënt en behoren tot de best verkochte kunststof kozijnen in de markt.
  • Gealan- Gealan kozijnen zijn van topkwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn zeer inbraakbestendig. Ze worden ook wel het neusje van de zalm genoemd in de wereld van kunststof kozijnen.

Kozijnen plaatsen? Maatwerk is de standaard

Iedere woning is anders en zelfs woningen die dezelfde bouw hebben kunnen toch van elkaar verschillen. Kunststof kozijnen plaatsen is daarom altijd maatwerk, zodat je zeker weet dat de kozijnen die je krijgt passen in jouw woning. Het inmeten van de kozijnen vraagt om veel nauwkeurigheid, daarom voeren wij dit graag zelf uit. Zo weten we zeker dat we met de juiste maten aan de slag kunnen gaan. Wanneer de kunststof kozijnen op maat zijn geplaatst, sluiten ze naadloos aan op jouw woning en heb je geen last van openingen en kieren.

Subsidie op je kozijnen in Steenwijk?

Kunststof kozijnen plaatsen is onderdeel van de verduurzaming van je huis. De meeste gemeenten willen duurzaamheid stimuleren en geven daarom subsidie op dit soort verduurzamende maatregelen. Bij kunststof kozijnen geldt wel dat je minimaal nog één andere duurzame maatregel moet nemen om recht te hebben op de subsidie. Ook kan de subsidie per situatie en gemeente verschillen, maar het is zeker de moeite waard om subsidie aan te vragen.

Kunststof kozijnen plaatsen in Steenwijk?

Wil je nieuwe kozijnen plaatsen in Steenwijk? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van Kozijn en Gevel in deze situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en kun je optimaal genieten van jouw kunststof kozijnen in Steenwijk.

Wij plaatsen niet alleen kunststof kozijnen in Steenwijk, maar ook op andere plekken in Drenthe en Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor kunststof kozijnen in Meppel en kunststof kozijnen in Overijssel.