Kunststof kozijnen in Meppel

Ben je klaar met het onderhoud aan je houten kozijnen? WIl je nu eens een investering doen in je huis die de tand des tijds uitstekend gaat doorstaan? Kunststof kozijnen in Meppel zijn het antwoord op de vele afspraken met de schilder, die steeds weer de rotte plekken uit je houten kozijnen moet verwijderen, zodat deze weer een tijdje vooruit kan. Met kunststof kozijnen ben je vrij van onderhoud en hoef je niet veel meer te doen dan ze af en toe met een doekje schoon te maken. En dankzij de hoge kwaliteit van onze kozijnen, isoleren ze ook nog eens uitstekend en houden ze lawaai buiten.

Kunststof kozijnen in Meppel zijn onderhoudsarm en gaan tientallen jaren mee.

Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

De voordelen van kunststof kozijnen in Meppel

Kunststof kozijnen hebben duidelijke voordelen ten opzichte van de houten variant. Zeker nu het isoleren van je huis niet alleen steeds belangrijker wordt, maar de aanschaf van de juiste materialen kan rekenen op de nodige subsidie, is het belangrijk om goed voor ogen te hebben wat deze voordelen precies zullen zijn:

 • Ze zijn onderhoudsarm - Kunststof rot niet weg en hoeft dan ook vrijwel niet onderhouden te worden. Dit maakt de kunststof kozijnen in Meppel zo aantrekkelijk; je hoeft ze alleen af en toe met een doekje schoon te maken.
 • Ze isoleren goed - Onze kozijnen zijn van hoge kwaliteit en isoleren dan ook bijzonder goed. Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel betekent dat je een stuk meer warmte vasthoudt in je huis.
 • Ze houden lawaai buiten - De isolatie van deze kozijnen gaat niet alleen over het buitenhouden van de kou; ze zorgen er ook voor dat eventueel lawaai buiten bijzonder goed gedempt wordt. Doe de ramen dicht en je hoort bijna niets meer. Dat is toch heerlijk slapen?
 • Alles wordt op maat geplaatst - Kozijn en Gevel zorgt ervoor dat je kozijnen volledig op maat worden geplaatst. We meten alles zelf in en doen vervolgens ook de plaatsing, zodat je zeker weet dat de kozijnen perfect passen en eventuele tocht geen enkele kans krijgt.
 • Subsidie - Combineer je kunststof kozijnen in Meppel met een andere duurzame ingreep aan je huis? Dan kan je subsidie aanvragen. Hoeveel dat precies gaat zijn hangt volledig af van jouw persoonlijke situatie, maar het zal aanzienlijk schelen en je kozijnen dus een stuk aantrekkelijker maken.

Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel gebeurt altijd op maat

Standaardafmetingen bestaan niet als het gaat om het plaatsen van kozijnen. Omdat we kunststof kozijnen in Meppel altijd perfect willen plaatsen, zorgen we ervoor dat we alles zelf doen. kunststof kozijnen inmeten, het plaatsen, het testen, we willen zeker weten dat het volgens onze hoge standaarden plaatsvindt, zodat we ook zeker weten dat je straks het maximale uit je kunststof kozijnen in Meppel haalt. Het heeft immers weinig zin om een hagelnieuw kozijn te plaatsen, terwijl het eigenlijk niet goed past. Dit zorgt er immers voor dat je kleine openingen en kieren overhoudt, waar tocht eenvoudig langs kan gaan. Dat is zonde en dus staan onze experts klaar om het proces nauwkeurig en met veel zorg door te lopen, zodat je straks perfect passende kozijnen hebt, waar je tientallen jaren plezier van zult hebben.

Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel gebeurt snel en nauwkeurig.

Subsidie op kunststof kozijnen in Meppel

Om verduurzaming van woningen te bevorderen en te stimuleren, heeft de overheid een subsidiepotje beschikbaar gesteld voor mensen die bepaalde investeringen in hun huis doen die het huis milieuvriendelijker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra isolatie, een warmtepomp, of dus kunststof kozijnen. Wat die subsidie precies inhoudt en hoeveel het gaat opleveren voor jouw plannen, hangt helemaal af van je eigen situatie. Wil je weten wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze subsidie, neem dan contact met ons op en we helpen je verder op weg.

Onze kozijnen

Kozijn en Gevel biedt twee verschillende soorten kunststof kozijnen in Meppel aan. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende isolatie, maar we leggen graag even uit waar ze van elkaar verschillen.

 • Aluplast - De kozijnen van Aluplast staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ze zijn bijzonder energie-efficiĆ«nt en behoren tot de best verkochte kunststof kozijnen op de markt. Dat is niet gek, want deze kozijnen worden scherp geprijsd, zodat ze zeer bereikbaar zijn.
 • Gealan - De kozijnen van Gealan gelden als het neusje van de zalm onder de kunststof kozijnen in Meppel. Deze kozijnen zijn van absolute topkwaliteit en hebben een bijzonder lange levensduur. Naast isolerend en geluiddempend, zijn ze ook nog zeer inbraakbestendig.

Kozijn en Gevel werkt met tevredenheidsgarantie

Kunststof kozijnen plaatsen in Meppel is ons werk, maar we beseffen dat dit niet voor iedereen zo is. Wie deze kozijnen thuis laat plaatsen, zal een tijdje in een huis verkeren waar geklust wordt en dat is lang niet altijd ideaal, zeker in deze tijden van thuiswerken. Daarom werkt Kozijn en Gevel niet alleen snel en nauwkeurig, maar ook zo netjes mogelijk. Een huis moet leefbaar zijn, ook als er nieuwe kunststof kozijnen in Meppel geplaatst worden. Daarom zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan voor bijvoorbeeld spelende kinderen. We gaan pas weg als alles klaar is en dat betekent ook dat we doorwerken als niet alles volgens plan verloopt. Onze klanten komen dus niet langer dan strikt noodzakelijk te zitten met een open gevel.

Wil je kunststof kozijnen plaatsen in Meppel?

Wie interesse heeft in kunststof kozijnen in Drenthe, of behoefte heeft aan advies, neemt contact op met Kozijn en Gevel. Wij zorgen ervoor dat al je vragen beantwoord worden, zodat je straks precies weet waar je aan toe bent en zorgeloos kunt genieten van al het goeds dat de kunststof kozijnen te bieden hebben. Ook als je vragen hebt over de subsidie die komt kijken bij het installeren van onderdelen die je huis duurzamer maken, zorgen we ervoor dat je de juiste personen te spreken krijgt. We ontzorgen je van begin tot eind, zodat je het maximale haalt uit je kunststof kozijnen in Meppel. Aarzel niet langer en neem contact met ons op, wij maken het voor je in orde.