Kunststof kozijnen de Wijk

Woningen hebben van oudsher vaak houten kozijnen. Hout gaat na verloop van tijd verweren, verkleuren en kan zelfs gaan rotten. Het nodige onderhoud moet dan ook verricht worden om de kozijnen enigszins mooi te houden. Kiezen voor kunststof kozijnen in De Wijk zorgt ervoor dat je minder onderhoud hebt, langer kunt genieten van je kozijnen en je woning is beter geïsoleerd.

Kozijn en Gevel levert hoge kwaliteit kunststof kozijnen en kan je uitstekend adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning.

Kunststof kozijnen plaatsen in De Wijk?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

Kunststof kozijnen in De Wijk: de beste keuze voor je woning

Houten kozijnen vragen om het nodige onderhoud en zijn na verloop van tijd simpelweg aan vervanging toe. Kiezen voor kunststof kozijnen is kiezen voor vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen.

 • Onderhoudsarm: Kunststof kozijnen behoeven maar weinig onderhoud omdat ze vrijwel niet beïnvloed worden door het weer. Hierdoor gaan ze niet rotten, verweren of verkleuren en hoef je ze dus ook niet over te schilderen. Af en toe een doekje erover is voldoende.
 • Langere levensduur: Kozijnen van kunststof hebben een lange levensduur en zijn recyclebaar.
 • Isolatie: Kunststof heeft een betere isolatiewaarde dan hout of aluminium. Kunststof kozijnen dragen daarom bij aan de isolatie van je woning, waardoor het binnen lekker warm blijft.
 • Naadloze aansluiting: Kozijnen worden altijd op maat gemonteerd, waardoor ze naadloos aansluiten op je woning. Hierdoor blijft tocht en vocht buiten de deur.
 • Verschillende mogelijkheden: Kunststof is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, waardoor je op het gebied van kozijnen veel mogelijkheden hebt. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende afwerkingen, waaronder een houtnerflook.

Onze kozijnen

Bij Kozijn en Gevel werken we met kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit en van hoogstaande merken in de kozijnenwereld: Gealan en Aluplast. Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en om hun isolatiewaarde.

 • Gealan: Gealan kozijnen zijn misschien wel de beste kozijnen die je kunt hebben. De kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een extreem lange levensduur en zijn zeer inbraakbestendig. Daarnaast dragen ze goed bij aan de isolatie van je woning en zijn ze geluiddempend.
 • Aluplast: De kozijnen van Aluplast staan vooral bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mede hierdoor behoren ze tot de best verkochte kunststof kozijnen op de markt. Daarnaast zijn ze bijzonder energie-efficiënt.
Kunststof kozijnen in De Wijk zijn onderhoudsarm en gaan lang mee.

Kunststof kozijnen is altijd maatwerk

Wanneer het gaat om kozijnen plaatsen, dan hebben we het altijd over maatwerk. Standaard afmetingen plaatsen is simpelweg niet mogelijk omdat iedere woning net iets anders kan zijn. Zo kan jouw woning enkele millimeters verschillen van de woning van je buren. In dit geval zullen jullie nooit dezelfde maat kozijnen hebben. Het juist inmeten van de kozijnen is dan ook van groot belang om er zeker van te zijn dat met de juiste maten wordt gewerkt. De kunststof kozijnen inmeten komen wij dan ook graag persoonlijk bij je doen.

Subsidie op je kozijnen in De Wijk

Het verduurzamen van woningen wordt steeds belangrijker. De overheid heeft dan ook een speciaal subsidiepotje beschikbaar voor mensen die hun woning milieuvriendelijker willen maken. Ook het plaatsen van kunststof kozijnen is een duurzame keuze en het kan dus zijn dat je hier subsidie voor kunt krijgen. Wat die subsidie inhoudt is afhankelijk van je situatie en de maatregelen die je wilt nemen. Over de subsidie zelf hebben wij niks te zeggen, maar we helpen je graag in de juiste richting.

Kozijnen plaatsen in De Wijk?

Wil je kunststof kozijnen plaatsen in De Wijk? Dan ben je bij Kozijn en Gevel aan het juiste adres. Wij leveren kozijnen van hoge kwaliteit kunststof, waardoor je er jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor jouw woning in De Wijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Ons levergebied beperkt zich niet alleen tot De Wijk, wij leveren namelijk kunststof kozijnen in heel Drenthe en de rest van Nederland. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar:

Dan kun je ook gerust bij ons terecht.

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen in De Wijk, kun je daar soms subsidie op krijgen

Kunststof kozijnen plaatsen in De Wijk?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan