Dakkapel plaatsen in Assen

Ben jij het ook zat om in te leveren op leefruimte onder je schuine dak? Laat dan een dakkapel plaatsen in Assen om je woonoppervlak te vergroten en zo de waarde van je woning te vermeerderen.

Dakkapel plaatsen in Assen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

Meer ruimte in je woning dankzij een dakkapel

Een schuin dak brengt qua inrichting helaas moeilijkheden met zich mee. Je kunt er net niet handig meubels onder plaatsen, vaak schort het aan zonlicht door weinig ramen en het wordt er snel muffig. Gelukkig los je dit gemakkelijk op door een dakkapel te laten plaatsen in Assen.

Met deze investering geniet je van meer licht onder je schuine dak, meer beweegruimte en je kunt de luchtkwaliteit verbeteren door de ramen die je lekker open kunt zetten. Zo is het zelfs lekker leven in de hete zomer.

Laat jouw dakkapel in Assen monteren door de specialisten van Kozijn en Gevel.

De voordelen van jouw dakkapel in Assen

 • Meer woonruimte en dus een waardevermeerdering van je woning
 • Optimaal ruimte benutten zonder onhandige hoeken
 • Fijnere leefruimte dankzij meer daglicht

De beste kwaliteit dakkapel plaatsen in Assen

Door het gebruik van kunststof gevelbekleding en kozijnen, is jouw nieuwe dakkapel in Assen van de beste kwaliteit en vraagt deze minder onderhoud. Het gebruik van kunststof komt met meerdere voordelen, waaronder:

 • Lange levensduur: Kunststof is extreem weerbestendig. Hierdoor gaat het niet rotten, wat hout op een gegeven moment wel doet, en is het kleurvast.
 • Onderhoudsarm: Kunststof vraagt weinig onderhoud. Je kunt het simpel afnemen met een zachte doek en een sopje zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Je hoeft het niet opnieuw te schilderen na verloop van tijd, omdat de kleur in het kunststof verwerkt is en er dus niet van af kan.
 • Diverse stijlen: Dankzij de velen kleuren en stijlen waarin het kunststof beschikbaar is, krijg je altijd een dakkapel in Assen dat precies past bij jouw ideale uitstraling.

Twee mogelijkheden voor je dakkapel monteren in Assen

Een dakkapel installeren in Assen kan op twee manieren. Dit kan door middel van een prefab dakkapel of een traditionele dakkapel. Beide opties zijn mogelijk en worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Een prefab dakkapel monteren in Assen

Dit type wordt steeds meer gebruikt, omdat het een hoop montagetijd scheelt. Dit komt doordat de onderdelen ervan in de fabriek gemaakt worden en hier ook al worden samengesteld. Dit komt met een aantal voordelen:

 • Prijs: De prijs ligt lager, omdat er minder mensen aan hoeven te werken.
 • Gemakkelijk monteren: Aangezien deze dakkapel al helemaal gemaakt is, hoeft alleen het dak nog maar voorbereid te worden om de prefab constructie goed aan te kunnen sluiten.
 • Binnen één werkdag geplaatst: Dankzij de snelle montage is het voor onze vakkundige monteurs mogelijk om binnen 1 dag jouw dakkapel te plaatsen in Assen.
Dankzij jarenlange ervaring is een dakkapel plaatsen in Assen binnen 1 werkdag gedaan door de experts van Kozijn en Gevel.

Ideaal dus, maar helaas is het niet bij elk dak mogelijk om een prefab dakkapel te plaatsen. Daarnaast heb je bij dit type ook minder keuzemogelijkheden qua stijlen. Je levert dus in op mogelijkheden, maar bespaart wel op prijs en montagetijd.

Een traditionele dakkapel laten plaatsen in Assen

Als je echt een dakkapel wilt die volledig naar smaak aan te passen is, dan kun je het beste kiezen voor een traditionele dakkapel. Deze wordt ter plekke op het dak gebouwd door onze specialisten, waardoor het echt een dakkapel op maat is. Hoewel dit type dakkapel installeren in Assen meer tijd en mankracht vraagt, waardoor de prijs hoger ligt, komt deze ook met mooie voordelen:

 • Volledig in eigen stijl: Dit type kan volledig naar smaak aangepast worden, qua vorm, soorten kunststof en nog veel meer.
 • Op elk dak mogelijk: Door het maatwerk dat mogelijk is, kan er voor elk type dak een mooie dakkapel gemaakt worden.
 • Vakmanschap: Met dit type dakkapel ben je verzekerd van een sterk staaltje vakmanschap, waarbij ook oog is voor detail. Zo kun je met trots genieten van jouw unieke dakkapel.

Jouw dakkapel in Assen personaliseren

Om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe dakkapel, zijn er diverse mogelijkheden om deze te personaliseren. Zo zorg je ervoor dat je dakkapel aan alle gemakken voldoet.

 • De uitstraling Het kunststof voor de buitenkant van de dakkapel is beschikbaar in tal van kleuren en diverse afwerkingen. Zo kun je kiezen voor strak en modern kunststof of juist voor een mooie houtnerf, waardoor je een natuurlijke uitstraling behoudt.
 • De ramen: Als wij je dakkapel plaatsen in Assen dan komt deze standaard met HR++ glas, maar het is ook mogelijk om ander glas te kiezen. Zo zorg je ervoor dat je in elk raam hetzelfde glas hebt zitten.
 • De extra’s: Wil jij het direct goed aanpakken? Maak dan gebruik van handige extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hor of een rolluik bij de ramen, zodat je geen last hebt van insectjes en je ramen extra beschermd zijn.

De kosten van een dakkapel plaatsen in Assen

Het is natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe duur het is om jouw dakkapel te laten plaatsen in Assen. Aangezien er zoveel verschillende aanpassingen mogelijk zijn en een deel van de prijs ook wordt bepaald door hoe lang en hoeveel werk onze experts nodig hebben voor het monteren, is het moeilijk om hier een vaste prijs aan vast te plakken.

Om ervoor te zorgen dat je toch weet waar je aan toe bent, kun je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen en de huidige staat van het dak. Aan de hand hiervan kunnen we dan een offerte voor je opstellen, zodat jij kunt beslissen of onze specialisten straks in Assen jouw dakkapel komen plaatsen.

Een dakkapel in Assen door Kozijn en Gevel zorgt voor meer ruimte en licht onder je schuine dak.

Naast de kosten van de dakkapel, krijg je ook te maken met de kosten voor een vergunning. Binnen vrijwel elke gemeente in Nederland heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Dankzij onze ervaring binnen dit werk, kunnen we je ook goed helpen met de vergunningsaanvraag.

Profiteer van de jarenlange ervaring van Kozijn en Gevel

Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien we je graag van deskundig advies en professionele plaatsing van je dakkapel in Assen. Wil je geen dakkapel, maar kunststof kozijnen laten plaatsen in Assen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zorgen er namelijk voor dat zowel je kozijn als je gevel er weer stralend bij staan. Dat is de Kozijn en Gevel garantie.

Wij zijn werkzaam in heel Noord-Nederland en Overijssel. Daarom kun je door ons je dakkapel laten plaatsen in heel Drenthe, zoals bijvoorbeeld je dakkapel laten plaatsen in Meppel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op, wij helpen je graag gedurende het hele proces.