Kunststof kozijnen plaatsen in Assen

Iedereen die thuis houten kozijnen heeft, weet dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben om in goede staat te blijven. Hout waar weinig aan gedaan wordt gaat rotten en wie dat weer te lang laat gebeuren, zal een flinke rekening krijgen op het moment dat de kozijnen hersteld moeten worden. Daarom is kunststof kozijnen plaatsen in Assen zo’n goed idee. Hiermee zorg je ervoor dat je niet alleen kozijnen hebt die zeer onderhoudsarm zijn en lang meegaan, maar ook dat je beschikt over kozijnen die uitstekend isoleren en dus een zeer duurzame investering vormen.

Kunststof kozijnen in Assen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee

Kunststof kozijnen plaatsen in Assen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan

De kunststof kozijnen van Kozijn en Gevel

Wie kunststof kozijnen wil laten plaatsen in Assen, heeft bij Kozijn en Gevel de keuze uit twee verschillende soorten; kozijnen van Aluplast of van Gealan. Beide kunststof kozijnen staan bekend om hun hoge kwaliteit en uitstekende isolatie en hebben hun eigen specialiteiten.

 • Aluplast - Kozijnen van Aluplast hebben een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding en zijn bijzonder energie-efficiënt. Dit maakt de kozijnen van Aluplast erg geliefd, net als het feit dat ze simpelweg uitstekend staan op elk huis.
 • Gealan - Wie kiest voor een kozijn van Gealan, weet zeker dat hij het neusje van de zalm in huis haalt. Deze kozijnen hebben een bijzonder lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit. Daar komt bij dat ze ook bijzonder goed geschikt zijn voor geluiddemping, isolatie en inbraakbeveiliging.

Wie graag wil weten welk kozijn het beste past bij welke situatie, kan met een gerust hart contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat al je vragen beantwoord worden, zodat je straks met een gerust hart kan genieten van je nieuwe, kwalitatief hoogstaande kozijnen.

De vele voordelen van kunststof kozijnen in Assen

Omdat kunststof kozijnen plaatsen in Assen vele voordelen biedt, zetten we ze graag even op een rijtje.

 • Ze zijn zeer onderhoudsarm; je hoeft ze slechts schoon te houden
 • De kozijnen isoleren bijzonder goed. De warmte blijft binnen en de kou buiten
 • Hiermee bespaar je flink op de energierekening
 • Ze gaan lang mee en zijn bijzonder kleurvast
 • Je kan er in veel gevallen subsidie voor krijgen
 • Kunststof kozijnen in Assen worden volledig op maat geïnstalleerd

Kunststof kozijnen plaatsen in Assen doen we volledig op maat

Kunststof kozijnen inmeten behoort tot de belangrijkste onderdelen van kunststof kozijnen laten plaatsen in Assen. Kozijnen horen absoluut naadloos te passen, omdat je anders simpelweg niet het maximale eruit haalt. Door de metingen helemaal zelf en tot op de millimeter nauwkeurig te verrichten, weten we zeker dat dit volledig naar onze standaarden gebeurt. Een perfect passend kozijn betekent geen tochtplekken, geen kiertjes, maar gewoon een kozijn dat goed op zijn plaats zit en de koude lucht buiten laat. Omdat we dit zo belangrijk vinden, sturen we vooraf altijd een van onze experts voor een gratis inmeting. Hierdoor geniet je straks optimaal van je kunststof kozijnen in Assen.

Subsidiemogelijkheden

De overheid wil het verduurzamen van huizen graag stimuleren en stelt hiervoor verschillende potjes ter beschikking. Energiebesparing is hier een groot onderdeel van en aangezien de sterke isolerende werking van kunststof kozijnen bijdraagt aan een behoorlijke energiebesparing, waarmee deze kozijnen in aanmerking komen voor subsidie. Voorwaarde is wel, dat er minimaal twee elementen worden geplaatst. Je zal dus de kozijnen moeten combineren met een andere investering die het huis verduurzaamt. Wil je weten wat de subsidie voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij loodsen je door het hele proces. Onze experts kunnen je met allerlei vragen helpen en kunnen eveneens uitstekend een subsidieregeling aanvragen, zodat je volledig ontzorgd wordt.

Wij werken met een honderd procent tevredenheidsgarantie

Als wij kunststof kozijnen plaatsen in Assen, willen we altijd dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn. Daarom werken we altijd met een honderd procent tevredenheidsgarantie. De kwaliteitseisen die we aan onze producten stellen, stellen we ook aan onze eigen werkzaamheden. We zorgen er daarom niet alleen voor dat de kozijnen perfect passen, maar laten onze werkplek ook weer helemaal netjes achter. We begrijpen maar al te goed dat dit soort klussen behoorlijk ingrijpend kunnen zijn voor een gezin en dus zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk weer vertrokken zijn. Dit doen we natuurlijk niet voordat je kozijnen helemaal goed zijn geplaatst en ook als dat iets langer duurt dan verwacht, zorgen we er eerst voor dat het werk is afgerond en de werkplek netjes is achtergelaten.

Kunststof kozijnen plaatsen in Assen gebeurt met honderd procent tevredenheidsgarantie.

Contact, informatie en advies

Kunststof kozijnen plaatsen in Assen is niet een beslissing die over één nacht ijs gaat. Hiervoor is de stap en de investering simpelweg te groot. Daar komt bij dat je een ruime keuze hebt uit kunststof kozijnen in Assen en dat je dus goed moet weten wat het gaat worden. En dus kan je altijd bij ons terecht voor je vragen. Wij helpen je met alle mogelijke vraagtekens die je maar kan hebben, zodat je straks een weloverwogen keuze maakt. We helpen je met het doorlichten van verschillende kozijnen en kunnen je precies uitleggen waar voor jou de meeste voordelen te behalen zijn. En als we langskomen voor een afspraak, kunnen we gelijk de gratis inmeting verrichten.

Kies je voor kunststof kozijnen in Assen? Goede keuze! Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan het werk. En wil je gelijk subsidie aanvragen voor het verduurzamen van je woning? Ook dan staan we volledig voor je klaar en helpen we je waar je maar wil. Haal het maximale uit je woning met Kozijn en Gevel en geniet de komende tientallen jaren van je kunststof kozijnen in Assen. En overigens beperken wij ons niet tot Assen; wil je kunststof kozijnen plaatsen in Drenthe, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres.

Kunststof kozijnen plaatsen in Assen?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Keurige afwerking
 • Snelle levering
Vraag een offerte aan