Dakkapel plaatsen in Zwartsluis

Ben je op zoek naar een goede oplossing om de woonruimte te vergroten en meer licht in huis te brengen? Dan is een dakkapel plaatsen in Zwartsluis iets voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat het laten plaatsen veel tijd in beslag neemt, want vaak kan een dakkapel al binnen één dag worden gerealiseerd. Wij regelen voor u zowel de levering als het plaatsen.

Dakkapel plaatsen in Zwartsluis?

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Werken met finishing touch
  • Snelle levering
Offerte aanvragen


Dakkapel laten plaatsen in Zwartsluis: Een goede investering

Heb je een schuin dak? Dan is dit niet altijd even prettig qua benutbare ruimte. Je hebt weliswaar een groot vloeroppervlak, maar je kunt weinig in de ruimte kwijt en vaak niet rechtop staan. Het is zonde dat je niet optimaal gebruik kunt maken van de woning, terwijl je dit wel graag zou willen. Met een dakkapel laten plaatsen in Zwartsluis creëer je ruimte, waardoor je de zolderruimte kan inrichten voor verschillende doeleinden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een slaapkamer, badkamer of studie-of werkruimte. Dakkapellen zorgen er namelijk voor dat het vloeroppervlak vergroot wordt, dat er meer licht binnenkomt, dat er meer ventilatie mogelijk is en dat de waarde van de woning stijgt.

Jouw nieuwe dakkapel in Zwartsluis wordt professioneel geplaatst door Kozijn en Gevel

Bij Kozijn en Gevel werken we standaard met maatwerk, wat betekent dat jouw wensen altijd voorop staan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om in Zwartsluis een dakkapel te laten plaatsen.

De voordelen van een dakkapel in Zwartsluis op een rijtje

Een dakkapel plaatsen in Overijssel heeft behoorlijk wat voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Een dakkapel is dus snel te realiseren uitbreiding, zonder dat uw huis of tuin overhoop wordt gehaald.
  • Door het plaatsen van een dakkapel worden deze ruimtes ineens royale kamers met veel ruimte en vooral veel meer daglicht en natuurlijke warmte van de zon.
  • Een dakkapel is niet goedkoop, maar in deze huizenmarkt vaak wel goedkoper dan verhuizen of een dakopbouw. Bovendien verhoogt een dakkapel de waarde van uw woning aanzienlijk.

Soorten dakkapellen voor jouw dak

Wil je een dakkapel laten installeren in Zwartsluis? Dan kan je kiezen tussen een prefab dakkapel of een dakkapel op maat, ook wel traditionele dakkapel:

Traditioneel dakkapel

Een traditionele dakkapel kun je volledig afstemmen op jouw wensen en persoonlijke voorkeuren en dat is meteen het grootste voordeel. Hou er wel rekening mee dat aan maatwerk hogere kosten verbonden zijn. De aanpassingen van de dakconstructie, de aansluitingen en de afwerking worden ter plaatse uitgevoerd.

Prefab dakkapel

Kies je voor een prefab dakkapel op de zolder, dan kies je voor snelheid en efficiëntie. Wij kunnen een prefab dakkapel al snel plaatsen, vaak zelfs al binnen één dag. Het voordeel van een prefab dakkapel is dat het licht van gewicht is en daardoor geschikt voor de meeste hellende daken. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, afmetingen en modellen. Jij hoeft alleen maar je wensen door te geven.

De kosten van een dakkapel in Zwartsluis

De kosten zijn afhankelijk van de wensen. Er zijn namelijk een flink aantal mogelijkheden en variaties. Daarnaast zul je een vergunning moeten regelen bij de gemeente om een dakkapel te plaatsen in Zwartsluis. Wil je precies weten wat een dakkapel kost in jouw woonsituatie? Vraag dan onderaan de pagina een vrijblijvende offerte op.

  • Welk model dakkapel past bij jouw situatie? Traditioneel of prefab, elk dakkapel komt met eigen voordelen en zijn naar smaak vorm te geven.
  • Welk glas komt er in de dakkapel? Wij werken standaard met HR++ glas, maar je kunt ook ander glas in jouw dakkapel laten monteren.
  • Welke afwerking en extra’s kies je? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hor om ongedierte tegen te gaan of een rolluik om de ruimte te verduisteren.

Vergunning aanvragen: Wel of niet?

Een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel is niet altijd nodig maar in sommige gevallen juist noodzakelijk. Bij een dakkapel aan de achterkant of zijkant van de woning heb je bijvoorbeeld geen vergunning nodig, maar als je géén plat dak hebt wel. Check dus altijd lokaal bij je gemeente of je te maken hebt met aanvullende eisen. Hierover kunnen wij u tevens ook voorzien van advies.

Een dakkapel laten plaatsen in Zwartsluis

Waarom een dakkapel van kunststof laten monteren in Zwartsluis?

Ben je op zoek naar een dakkapel die zo min mogelijk onderhoud vergt? Dan is een kunststof dakkapel de beste keuze voor jou. Je hoeft het materiaal niet iedere 5 a 7 jaar te laten schuren en schilderen en je hoeft al helemaal niet bang te zijn dat het gaat bladderen. Daarnaast gaat kunststof ook jarenlang mee!

Heb je een klassiek huis en ben je op zoek naar een traditionele uitstraling? Denk dan eens aan onze kunststof dakkapellen met een houten uitstraling. Ze imiteren de natuurlijke houtstructuur, wat ze de sfeer van echt hout geeft.

Dakkapel laten plaatsen in Zwartsluis door Kozijn en Gevel

Kozijn en Gevel heeft al jarenlang ervaring in het plaatsen van dakkapellen in Zwartsluis. Wij nemen het gehele proces van ontwerp, fabricage en plaatsing uit handen, zodat jij zorgeloos kan genieten van je nieuwe dakkapel. Naast een dakkapel plaatsen in Zwartsluis, staan we ook voor een dakkapel plaatsen in Zwolle, dakkapel plaatsen in Genemuiden of dakkapel plaatsen in Meppel voor je klaar.

Wil je liever persoonlijk advies? Vraag dan gewoon even een offerte aan en onze experts gaan meteen voor jou aan het rekenen. Heb je een andere vraag? Laat dan jouw gegevens achter en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug.