Dakkapel plaatsen in Staphorst

Heb je een woning met een schuin dak en wens je meer ruimte op je zolder? Dan biedt het plaatsen van een dakkapel de perfecte oplossing. Met een dakkapel van topkwaliteit geniet je jarenlang van extra wooncomfort en ruimte. Een dakkapel laten plaatsen in Staphorst? Neem gerust contact met ons op.

Dakkapel plaatsen in Staphorst?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Werken met finishing touch
 • Snelle levering
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een dakkapel in Staphorst?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Detailgerichte afwerking
 • Snelle realisatie

Een dakkapel laten plaatsen in Staphorst: de toegevoegde waarde voor je woning

Te vaak wordt waardevolle ruimte in een woning gebruikt als een donkere opslagplek, zeker als het gaat om huizen met schuine daken. Met de installatie van een dakkapel in Staphorst transformeer je deze ruimte in echt bruikbare ruimte. Een lichte, leefbare kamer, waardoor je bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een lichtovergoten studeerkamer of een speelkamer voor de kinderen kunt maken.

Bovendien verhoogt een dakkapel de waarde van je huis aanzienlijk. Door de extra kubieke meters die je toevoegt met de dakkapel, heb je meer wooninhoud in de woning en kun je bij verkoop een hoger bedrag verwachten.

Voor

Een schuinonder aanzicht van een rijtjeswoning zonder dakkapel

Na

Een schuinonder aanzicht van een rijtjeswoning met een nieuwe dakkapel

Wat zijn de kosten van een dakkapel?

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel variëren, aangezien wij volledig maatwerk leveren aangepast aan jouw wensen. Wij bieden zowel traditionele als prefab dakkapellen, elk met unieke voordelen. De mogelijkheden voor jouw dakkapel zijn eindeloos, waardoor het echt afhankelijk is van jouw wensen wat de kosten zullen zijn.

Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Traditioneel of prefab dakkapel?

Wij plaatsen zowel traditionele als prefab dakkapellen, ieder met eigen unieke kenmerken en voordelen. Afhankelijk van de wensen, kunnen we samen bepalen welk type dakkapel het beste past bij jouw situatie.

 • Traditionele dakkapellen worden ter plaatse gebouwd, bieden maximale vrijheid in aanpassing en kunnen op elk daktype geïnstalleerd worden.
 • Prefab dakkapel zijn kostenefficiënt en snel te plaatsen, hoewel ze minder aanpasbaar zijn na installatie.

Langdurig genieten met minimaal onderhoud

Onze dakkapellen zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof, wat betekent dat je jarenlang geniet zonder zorgen over onderhoud. Kunststof dakkapellen zijn bestand tegen alle weersinvloeden, in tegenstelling tot hout dat kan gaan rotten of vervormen. Daarnaast zijn onze kunststof dakkapellen ontworpen om hun kleur en glans te behouden, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden, waardoor ze er jaar na jaar als nieuw uitzien.

Onze dakkapellen bieden niet alleen een verbetering voor de uitstraling van je huis, maar zorgen ook voor een praktische oplossing met minimale onderhoudsvereisten.

Jouw dakkapel in Staphorst, passend bij je woning

Iedere woning is uniek. Je kunt jouw dakkapel volledig naar wens aanpassen, zodat deze naadloos aansluit bij de stijl van je woning en voldoet aan je persoonlijke voorkeuren. We bieden een breed scala aan kleuren en materialen.

Al onze dakkapellen komen standaard met HR++ glas. Heb je andere wensen, omdat dit bijvoorbeeld beter bij de rest van je woning past? Dan kun je er bij ons ook voor kiezen om een ander glas te laten plaatsen.

Daarnaast bieden we een reeks extra opties aan die het comfort en de bruikbaarheid van je nieuwe ruimte verbeteren. Denk hierbij aan horren die frisse lucht binnenlaten maar ongewenste insecten buiten houden en rolluiken voor extra privacy en isolatie.

Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van deze keuzes, zodat jouw dakkapel niet alleen functioneel is, maar ook op het gebied van uitstraling een aanwinst voor je woning is.

Een dakkapel monteren in Staphorst en omgeving

Naast Staphorst bedienen wij ook klanten in de bredere regio van Noord-Nederland. Zo kun je ook bij ons terecht voor een dakkapel in Drenthe. Wil je bijvoorbeeld een dakkapel in Meppel, een dakkapel in Hoogeveen of een dakkapel in Havelte? Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche ben je verzekerd van kwaliteit en service. Ons doel is 100% klanttevredenheid, van advies tot realisatie.

Vragen of een offerte aanvragen?

Een dakkapel plaatsen in Staphorst

 • Verhoogt de waarde van je woning
 • Creëert extra leefruimte
 • Zorgt voor meer natuurlijk licht en ventilatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning in Staphorst of direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakkapel? Of wil je meer weten over het plaatsen van kunststof kozijnen? Neem contact met ons op. Wij kunnen snel handelen, waardoor jij binnenkort al geniet van je nieuwe dakkapel.